Inšpirujte sa jedálničkom Emily Ratajkowski a získajte postavu snov.instagram/emrata
StoryEditor

Získajte postavu bohyne: Stačí, ak si osvojíte jedálniček Emily Ratajkowski

14.06.2023, 19:00
Životný štýl

Modelka Emily Ratajkowski je už dlhé roky inšpiráciou pre veľké množstvo žien. Dôvodom je najmä fakt, že sa môže chváliť postavou, o akej sníva nejedna z vás. Ak túžite po tele bohyne, mali by ste si osvojiť jej jedálniček. Vďaka nemu schudnete pár kíl a budete o krok bližšie k vytúženému cieľu.

Možno si poviete, že Emily Ratajkowski môže za svoju štíhlu postavu vďačiť najmä tomu, že má na jej tvarovanie dostatok času, no ste na veľkom omyle. Za týmto telom bohyne sa skrýva tvrdá práca v posilňovni a predovšetkým zdravá strava. Dodržať správny jedálniček predsa môžete aj vy, takže sa prestaňte vyhovárať na nedostatok času. Ak chcete mať pevné stehná, sexi zadok a ploché bruško, inšpirujte sa každodennou stravou modelky Emily Ratajkowski.   

Sladké raňajky

Emily má pestrý jedálniček. Snaží sa však držať pravidla, že variť častejšie a konzumovať v malých množstvách je lepšie, než sa prejedať. Čo sa týka raňajok, deň začína nesladenou čiernou kávou a sacharidmi. Síce to môže znieť ako vtip, no známa modelka často porušuje pravidlá. Podľa nej by ste si totiž mali dopriať to, po čom túžite a bez výčitiek. Ak si to nedoprajte, môžete skĺznuť k prejedaniu. Na raňajky si preto zvykne servírovať sladký toast,  jogurt s ovocím a müsli alebo chutné pečivo.

Obed

Známa modelka je veľkou milovníčkou mäsa, a preto ho u nej na tanieri nájdete veľmi často. K nemu zvykne ešte doplniť grilovanú zeleninu, ktorá jej dodá energiu a pevné zdravie. K jej obľúbeným obedom patrí aj šalát alebo sendvič. Predovšetkým si dáva záležať na kontrole porcii a výbere správnych potravín, ktoré neobsahujú konzervačné látky či iné nezdravé ingrediencie. Možno aj preto má veľkú záľubu vo varení, vďaka ktorému vie, čo konzumuje.

Večera

Na večeru zvykne chodiť do talianskej reštaurácie, no neohrdne ani kvalitným sushi. Ak náhodou zostane doma, pripraví si nejaké chutné indické či thajské jedlo, ktoré je plné vitamínov a živín. Tu však platí pravidlo, že menej je viac.

Občerstvenie počas dňa

Počas dňa si Emily zvykne pripravovať zeleninové či ovocné taniere. Najčastejšie však konzumuje cviklovú šťavu, ktorej môže vďačiť za dokonalú pokožku. Takisto jedáva veľa kukrumy, ktorá jej pomáha vyplaviť toxíny z tela. Ako sme spomínali, Emily si rada dopraje a nevzdáva sa obľúbených jedál. Najradšej má koláče, sušienky alebo horkú čokoládu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 07:51