Natasha Crown sa pýši najväčším zadkom na Instagrame.instagram/natasha_crown_official1
StoryEditor

Najväčší zadok na Instagrame. Ani v tvári nie je prirodzená, ale keď sa Natasha otočí, odpadnete!

20.04.2022, 08:00
Životný štýl
Natasha Crown má za sebou už niekoľko operácii zadku, no tvrdí, že stále nie je dostatočne veľký a podľa jej predstáv. Na Instagrame má dva milióny fanúšikov, ale nie všetci ju sledujú s obdivom. Nájdu sa aj takí, ktorí ju považujú za strašidelnú. Prirodzená však nie je ani na tvári, veď sa sami pozrite.

Srbka Natasha Crown sa pred piatimi rokmi rozhodla, že túži mať najväčší zadok na svete. Do dnešného dňa absolvovala celkovo päť zdvihnutí pozadia, pričom na všetky procedúry minula viac než 130 000 eur. Operácia zväčšenia zadku funguje tak, že sa odoberie tuk zo stehien alebo žalúdka a vstrekne sa do požadovaného miesta. Lekári však upozorňujú, že takáto operácia je veľmi nebezpečná a môže viesť k smrti, ale Natasha si z toho ťažkú hlavu nerobí. Svoj sen si túži splniť za každú cenu. Bohužiaľ, do knihy rekordov sa ešte nedostala. Súčasnou rekordérkou s najväčším pozadím na svete je Američanka Barbie Edwards. Natashi preto musí zatiaľ stačiť osobný rekord na Instagrame, kde má už dva milióny fanúšikov.

Prejedala sa kvôli ďalšej procedúre

Natasha plánuje v ďalších procedúrach pokračovať, sama totiž tvrdí, že „čím väčšie, tým lepšie. V dvadsiatich rokoch som podstúpila svoju prvú operáciu, ktorá mi pomohla cítiť sa lepšie. Môžem povedať, že som tým posadnutá a nehanbím sa za to.“ Za sebou má okrem zdvihnutia zadku aj plastiku pŕs či výplň pier. Aby mohla podstúpiť ďalšie procedúry, stravovala sa veľmi nezdravo. Dokázala zjesť niekoľko kíl Nutelly či iných jedál denne, vďaka čomu sa jej v tele nahromadil tuk, ktorý si napokon nechala odstrániť a použiť na kyprejšie pozadie. Tvrdí, že dnes to už tak nie je, no stále sa nájdu takí, podľa ktorých jej vzhľad podporuje obezitu. „Cvičím a stravujem sa inak ako kedysi. Snažím sa svojmu telu dodať potrebné živiny, no stane sa, že jedlu občas podľahnem,“ hovorí Natasha, ktorá sa rozhodla žiť zdravšie najmä kvôli tomu, aby si nespôsobila ťažké zdravotné problémy. Na Instagrame má veľké množstvo fanúšikov, ktorí ju podporujú, no nájdu sa aj takí, pre ktorých je strašidelná. 

Muži sa jej boja

Známu Srbku sleduje na Instagrame veľké množstvo ľudí. Mnohí ju uznávajú a milujú za jedinečný vzhľad či extrémne krivky. Nájdu sa však aj takí, ktorí z jej zovňajšku nie sú príliš nadšení. „Niektorí ľudia majú zvláštne predstavy o kráse,“ napísal jeden z followerov. Všetky negatívne komentáre berie Natasha s rezervou. Nič si z nich nerobí, práve naopak, sú pre ňu ešte väčšou motiváciou. Priznáva však, že niektorí potenciálni partneri sa jej boja. „Pre mužov je to desivé. Keď sa spojí moja osobnosť, telo a všetko ostatné, je to jednoducho extrém,“ tvrdí Srbka, ktorá je už sedem rokov single a svoje nešťastie v láske pripisuje chlapom, ktorí ju považujú za strašidelnú. Keďže jej omnoho viac záleží na zväčšovaní pozadia, než na vzťahoch, nemá čas sa trápiť tým, že je sama. Túži po niekom, kto ju bude mať rád takú, aká je: „Ja nie som typ, ktorý by sa vzdával svojich snov pre niekoho. Nič nerobím pre druhých, robím to hlavne pre seba.“

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:30