Ak všade vidíte postupnosť rovnakých čísle, nie je to náhoda.dreamstime
StoryEditor

Vidíte opakujúce sa čísla všade, kam sa pozriete? Dostávate tajné signály zhora! Naučte sa ich dešifrovať

16.04.2022, 08:00
ASTRO

Určite sa vám už stalo, že ste sa zobudili presne o 3.33 alebo keď ste sa počas dňa pozreli na hodiny, videli ste 11:11. Opakujúce sa čísla ste však mohli zazrieť už aj na cenovkách, účtoch, adresách, poradových číslach či ŠPZ-tkach. Zamysleli ste sa, prečo to tak je? Prezradíme vám, aký majú pre vás takéto čísla význam a čo sa vám vesmír snaží odkázať.

To, že vidíte opakujúce sa čísla nie je náhoda. Dostávate tým totiž správu z vesmíru a od duchovných vodcov, ktorí chcú s vami komunikovať, pomôcť vám nájsť správny smer a upozorniť, že sa vo vašom živote deje niečo dôležité. Neignorujte takéto číselné postupnosti, pretože sa vďaka nim môžete spojiť so svojím vedomím a prebudiť naraz telo, srdce, aj myseľ. Pozrite sa, aký význam majú čísla, ktoré vidíte všade, kam sa pozriete

Postupnosť čísla 1

Ak často vidíte tieto čísla, nemusíte sa ničoho báť. Jednotka symbolizuje začiatok a prináša víťazstvo. To znamená, že by ste mali zastať a porozhliadnuť sa po tom, čo už máte a čo ste dokázali. Tento znak vám chce povedať, že ste na správnej ceste a mierite tým najlepším smerom. Ľudia, ktorí často vidia postupnosť čísla jeden, dokážu šíriť lásku, harmóniu a svetlo všade, kam prídu.

Postupnosť čísla 2

Postupnosť čísla 2 vie, kedy sa má objaviť vo vašom živote. Ak ju uvidíte, mali by ste zostať silní, aj keď ostatným nemusí vyhovovať to, akým smerom idete. Dvojka vám dodá energiu a vieru v samých seba. Predovšetkým by ste si mali začať všímať ľudí okolo seba, pretože práve oni vám môžu pomôcť na vašej ceste. Keďže je toto číslo symbolom vašej druhej polovice, je dosť možné, že v tomto období stretnete svoju spriaznenú dušu alebo dôležitú osobu.

Postupnosť čísla 3

Tieto čísla môžete spozorovať vtedy, keď na vás čaká niečo, čo musíte vykonať, aby ste znovu vyvážili svojho ducha. Vesmír vám takýmto spôsobom túži pomôcť a vzbudiť vo vás pocit vnútorného mieru. Zároveň by ste si mali naďalej vážiť a ďakovať za to, čo už okolo seba máte. Číslo tri vám prinesie plodný, zdravý život a postará sa aj o materiálnu stránku, ktorú dostane do rovnováhy.

Postupnosť čísla 4

Ak všade vidíte postupnosť čísla 4, vesmír sa vám snaží povedať, že je čas postaviť základy svojej budúcnosti. Môže sa stať, že si v takéto obdobie spomeniete na veci z minulosti, a to len preto, aby ste sa z nich mohli poučiť a prijať ich. Skúste sa viac tešiť z prítomného okamihu a najmä si vážte svojich blízkych. Ak máte v rodine problémy, pokúste sa ich vyriešiť.

Postupnosť čísla 5

Všade, kam sa pozriete, vidíte postupnosť čísla 5? Signalizuje to, že vám vesmír dodal energiu, aby ste sa mohli posunúť v pred a prestali sa báť zmien. Pokúste otvoriť náruč novým skúsenostiam a príležitostiam, pretože práve vďaka nim môžete v tomto období napredovať. Zároveň sa začnite sústrediť na pozitívne veci a prijmite svoju prácu, kolegov, rodinu, ale najmä život taký, aký je.

Postupnosť čísla 6

Aj keď sa číslo šesť často spája s niečím negatívnym, nemalo by to tak byť. Postupnosť tejto cifry vám napovedá, že by ste mali začať pracovať na svojej mysli, ktorá je až priveľmi preplnená negatívnymi myšlienkami. Mali by ste sa viac starať o svoje duchovné a fyzické telo, byť úprimní k sebe i druhým a ostať otvorení. Zároveň sa vyvarujte hnevu a žiarlivosti. Jednoducho, buďte tým dobrom, ktoré chcete vidieť aj vo svete.

Postupnosť čísla 7

Múdrosť by mala byť na prvom mieste, to je odkaz, ktorý vám chce pomocou postupnosti čísla sedem odovzdať univerzum. Žiada vás, aby ste sa zastavili a mali trpezlivosť aj s negatívnymi vecami okolo vás. Nabáda vás, aby ste upokojili svoju dušu. Môžete začať meditovať alebo chodiť na prechádzky. Sedmička je zároveň znamením, ktoré hovorí, že by ste sa mali otvoriť a pozrieť sa na veci také, aké sú, aby ste sa napokon mohli múdrejšie rozhodovať.

Postupnosť čísla 8

Číslo osem sa neukazuje len tak hocikomu, pretože má veľmi silnú energiu. Ak ste mali šťastie a zazreli ste jeho postupnosť, musíte sa naučiť hlbšie chápať samých seba. Osmička signalizuje hojnosť, prosperitu a je silno prepojená so zákonom príťažlivosti. Skúste sa na veci začať pozerať pozitívnejšie, viac si dôverujte a prestaňte sa hnať za peniazmi. Ak zostanete pokojní, vesmír odstráni akékoľvek prekážky na vašej ceste.

Postupnosť čísla  9

Ak často vidíte postupnosť čísla 9, nachádzate sa v období, z ktorého by ste sa mali snažiť zobrať si čo najviac. V podstate je o učení a osobnom raste. Skúste prestať zatvárať oči pred pravdou a nečudujte sa, ak ukončíte nepotrebné priateľstvá, zažijete rozchod či konflikty. Mali by ste si pamätať, že keď sa jedny dvere zatvoria, druhé sa otvoria. Uvoľnite priestor vo vašom živote veciam, ktoré vám za to naozaj stoja.

Postupnosť čísla 0

Vesmír sa vám prostredníctvom postupnosti čísla 0 snaží pripomenúť, že by ste mali odpočívať. Môžete urobiť aj krok späť, a to do obdobia, kedy ste nemuseli zažívať stresy, hnev či psychický nátlak. Najlepšie bude, ak si zapnete relaxačnú hudbu, začnete meditovať alebo si jednoducho doprajete oddych.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:02