V akej polohe zaspávate s partnerom?dreamstime
StoryEditor

V akej polohe zaspávate s partnerom? Budete sa čudovať, čo všetko to o vašom vzťahu dokáže prezradiť

07.12.2023, 09:00
Vzťahy

Spávate s partnerom v objatí, ďaleko od seba alebo sa dotýkate len niektorými časťami tela? Možno sa čudujete, prečo sa vás na to pýtame, no mali by ste vedieť, že poloha, v ktorej zaspávate so svojou polovičkou, dokáže mnohé prezradiť o vašom vzťahu. Pozrite sa, čo sa skrýva za jednotlivými spánkovými pozíciami.

Reč tela dokáže prezradiť mnohé veci. Či už je to klamstvo, nízke sebavedomie alebo naopak otvorenosť a záujem. Vedeli ste však, že aj to, v akej polohe s partnerom zaspávate, vám toho môžete veľa napovedať? Ak nie, čítajte ďalej a dozviete sa, čo znamená, ak s polovičkou zaspávate v objatí, ďaleko od seba alebo sa dotýkate len rukami.

Silné objatie

Spíte tak, že jeden z vás silno objíma toho druhého? V tom prípade môžete zostať v kľude. Znamená to totiž, že sa nielen v náručí svojho partnera, ale celkovo vo vzťahu môžete cítiť bezpečne. Vaša polovička sa o vás postará a poskytne vám útočisko, keď to bude potrebné.

Chrbtom od seba

Zvyknete sa pred spánkom otočiť chrbtom k svojmu partnerovi bez toho, aby ste sa nejakou časťou tela vzájomne dotýkali? Nebojte sa, nemusí to signalizovať niečo zlé. Jednoducho, ste spolu už nejaký ten rok a nepotrebujete si neustále prejavovať intimitu, ale naopak túžite po chvíľke slobody. 

Jemný dotyk chrbtom

Ak spíte chrbtom k sebe, pričom sa vzájomne jemne dotýkate, pravdepodobne túžite jeden druhému ukázať, že naňho myslíte, milujete ho, no zároveň mu dávate osobný priestor.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:58