Pre tieto dôvody sa oplatí oddávať sexu najmä v zimnom období.dreamstime
StoryEditor

Sex v zime je podľa odborníkov najlepší: Neuveríte, prečo tomu tak je

30.11.2023, 17:00
Vzťahy

Čo robíte v zime najradšej? Ležíte zababušené pod perinou a pozeráte obľúbené filmy alebo sa naopak oddávate vášnivému sexu s partnerom? Ak patríte k tej druhej skupine, mali by ste vedieť, že robíte veľmi dobre. Podľa odborníkov je totiž sex v zime najlepší. Pozrite sa, prečo by ste sa mu mali oddávať viac ako v lete.

Vonku je síce zima, no to neznamená, že tomu tak musí byť aj vo vašej spálni. Možno ste o tom nevedeli, no podľa odborníkov je sex v tomto období najlepší a prináša so sebou veľké množstvo výhod. Okrem toho, že sa s partnerom zohrejete, môžete si celkovo zlepšiť intímny život. Pozrite sa, prečo sa oplatí oddávať milostným radovánkam najmä počas zimy.

Pre partnera ste príťažlivejšie

Síce by ste si mysleli, že ste pre mužov najatraktívnejšie najmä počas letných mesiacov, kedy zo seba zhodíte vrstvy oblečenia a odhalíte svoje krivky, no opak je pravdou. Práve tie vrstvy oblečenia zrejme v zime pôsobia na mužskú fantáziu, ktorá si vás túži rozbaliť ako darček a zistiť, čo sa pod nimi skrýva. Áno, čím chladnejšie vonku je, tým ste pre svojho partnera viac sexi, takže v posteli to v tomto období môže byť omnoho vzrušujúcejšie.

Sex ako najlepší darček

Je pre vás namáhavé vybrať partnerovi ideálny darček pod stromček, ktorý by ho naozaj potešil? V tom prípade by ste mali zabudnúť na voňavky, ponožky či darčekové poukazy. Muži totiž najviac túžia po sexe. Môžete tak svojej polovičke podarovať erotickú pomôcku, hru alebo zmyselný striptíz v sexi spodnom prádle zakončený posteľnými radovánkami.

Konečne spomaľte

Podľa odborníkov zvyknete v lete striedať polohy tak rýchlo, že si ani nevšimne a je po sexe. Práve preto odporúčajú, aby ste sa v zimných mesiacoch vrátili k obľúbeným a tradičným polohám ako je napríklad misionár či rôzne varianty lyžičiek. Nielenže sa v týchto polohách budete cítiť obaja najlepšie, ale konečne si sex môžete užiť pomalšie, vášnivejšie a intenzívnejšie.

Sex v zime môže potešiť aj mužské zdravie

Počuli ste už o tom, že v zimných mesiacoch je počatých najviac detí? Totiž, mužské spermie sú v lete oslabené na kvalite, takže ak túžite po bábätku, nemusí to v teplom období vyjsť. Skúšať by ste to naopak mali v zime, kedy počet spermii zvyšuje a kvalita zlepšuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:56