V akej polohe zaspávate s partnerom?dreamstime
StoryEditor

V akej polohe zaspávate s partnerom? Budete sa čudovať, čo všetko to o vašom vzťahu dokáže prezradiť

07.12.2023, 09:00
Vzťahy

Spávate s partnerom v objatí, ďaleko od seba alebo sa dotýkate len niektorými časťami tela? Možno sa čudujete, prečo sa vás na to pýtame, no mali by ste vedieť, že poloha, v ktorej zaspávate so svojou polovičkou, dokáže mnohé prezradiť o vašom vzťahu. Pozrite sa, čo sa skrýva za jednotlivými spánkovými pozíciami.

Z očí do očí

Spíte s partnerom tvárou v tvár? Mali by ste vedieť, že medzi vami panuje veľmi silná intimita, ste k sebe otvorení a naplno si dôverujete. Táto poloha takisto zobrazuje fungujúci pár, ktorý je spokojný, šťastný a naplnený.

Na hrudi či na ramene

Ak zvyknete zaspávať na partnerovom ramene alebo hrudi, odovzdávate tým svojej polovičke správu, že ste zamilované, oddané a verné. Rovnako tak to znamená, že spolu dokážete čeliť aj najvážnejším problémom, viete si pomôcť a podporiť sa.

Dotyky rúk alebo nôh

Potrebujete mať s partnerom počas spánku prepletené ruky alebo nohy? Síce tým vyjadruje vzájomnú intimitu, vášeň a iskru, no takisto aj závislosť, na ktorú si musíte dať pozor.

Poloha supermana

Ste vy alebo váš partner počas spánku rozložení takmer na celú posteľ? Zbystrite! Pravdepodobne sa s jedným z vás ťažko komunikuje, vzťah beriete na ľahkú váhu a uprednostňujete klamstvo nad otvorenosťou.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 09:12