RONIE, speváčka.
StoryEditor

Speváčka Ronie svojim rodičom poriadne zavarila. Kvôli tomuto museli ísť na koberec do škôlky

04.12.2023, 14:00
Celebrity

Speváčku Ronie netreba nijako zvlášť predstavovať. Má za sebou niekoľko úspešných projektov a tiež spoluprác so zvučnými slovenskými spevákmi. Je aktívna na sociálnych sieťach, no ak by ste náhodou nadobudli pocit, že o nej viete všetko, verte či nie, stále má čim prekvapiť. V nedávnom rozhovore prezradila, čím chcela byť ako malá.

Najčastejšími povolaniami, ktoré by malé deti chceli vykonávať sú stále učiteľ, lekár, speváčka, či herečka. Mála Veronika Adamičková, alias Roni vás však svojou odpoveďou prekvapí.

Nezvyčajná túžba

Ronie v nedávnom rozhovore v šou Petra Marcina, Neskoro večer priznala, že ako malá chcela byť striptérka. No posúďte sami, na malú škôlkarku je to trošku nezvyčajná túžba. Rovnako to videli aj učiteľky, ktoré to dokonca museli komunikovať s rodičmi. Nič vážne však za tým nehľadajte, malé dievčatko ani len netušilo, čo si má pod takýmto povolaním predstaviť. Ohúrilo ju niečo úplne iné: „Ja som už vtedy zahliadla film Striptíz s Demi Moore. Ja som nevedela úplne presne čo to znamená, len bola strašne pekná, dlhé vlasy a nosila takú pánsku košeľu a tancovala.“ To vtedy malej Veronike prišlo veľmi pekné a práve preto sa krásnej herečke chcela podobať. Mama jej samozrejme film zakazovala pozerať, no ako väčšina malých detí, aj Veronika si našla spôsob, ako čo to zahliadnuť. Keď však v škôlke na otázku, čím by chcela byť odpovedala, že striptérka, nastal menší problém. Veronikina mama musela v ísť na „koberček“ a ubezpečiť personál, že je u nich všetko v poriadku.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 21:08