Toto je vás osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Býk by mal vyložiť karty na stôl, Raka čaká prekvapenie

04.12.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 4. do 10. decembra.

Baran

Tento mesiac budete tvorivé, a to nielen v práci, ale aj osobnom živote. Využite preto túto schopnosť naplno, nebojte sa robiť veľké zmeny a staňte sa stredobodom pozornosti vďaka vašim originálnym nápadom. Keďže bude vaša myseľ konečne otvorená, počúvajte svoje srdce a snažte sa robiť veci tak, ako samy chcete. Tento mesiac sa však môžete tešiť aj zo vzťahov. Je čas, aby ste sa posunuli ďalej. Užite si s partnerom každú voľnú chvíľu a vyhýbajte sa konfliktom.

Býk

V práci by ste mali trochu zapracovať na kvalite. Keď vkročíte do svojej kancelárie, zabudnite na všetko ostatné a nalaďte sa na prácu tak, akoby to mal byť váš koníček. Čo sa týka vzťahov, už dlhšie vás trápia problémy, ktoré vám obom uberajú na energii. Vyložte preto karty na stôl, nebojte sa priznať si chybu a dôverne sa spolu o nich porozprávajte. Ak ste nezadané, počas víkendu očakávajte zaujímavé stretnutie.  

Blíženci

V decembri na vás čakajú dôležité rozhodnutia. Práve preto by ste sa v tomto období mali zamerať na plánovanie a uskutočňovanie svojich cieľov či priorít. Síce sa vám bude zdať, že sa vám darí a nič vás netrápi, môžete zažívať aj mierne stavy depresie. Takisto môžete byť príliš impulzívne, rázne či sebecké, a to by sa vášmu okoliu nemuselo páčiť. Skúste sa preto so svojimi plánmi poradiť aj s blízkymi či partnerom.

Rak

V prvej polovici týždňa pocítite únavu, ktorú však môžete prekonať iba fyzickou aktivitou. Zájdite preto na turistiku, výlet s rodinou alebo prechádzku parkom. Ak to zvládnete aj napriek vyčerpanosti, v druhej polovici týždňa sa môžete tešiť na prekvapenie, ktoré súvisí s vašimi emóciami. Pravdepodobne prídete konečne na to, že vzťah, ktorý už dlhšie udržiavate, nie je to pravé orechové.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:04