Pozrite sa na najväčšie škandály princa Harryho (ilu)TASR
StoryEditor

Nie je žiadne neviniatko! Toto sú najväčšie škandály princa Harryho

21.07.2021, 13:00
Kráľovská rodina
Vojvoda zo Sussexu má za sebou poriadne divokú minulosť. Bujaré večierky či alkohol. Našťastie, po sobáši s Meghan sa trošku unormálnil. Prednedávnom sa im navyše po synčekovi Archiem narodil ďalší potomok, dcérka Lilibet Diana, takže majú obaja o zábavu postarané.

Bitka pred klubom

V októbri roku 2004 išiel princ opitý z párty, keď sa pustil do fotografa, ktorý chcel získať čo najlepší Harryho záber. Ten sa obraňoval, že ho iba odsotil nabok, aby mohol prejsť. 

Namiesto koksu vodka

O rok neskôr to nebolo o nič lepšie. Bujaré párty pokračovali a alkohol tiekol potokom. Lenže, známy milovník divokých večierkov si zmyslel, že nebude alkohol piť. Vodku z pohára rovno šnupal nosom. Takáto zábavka ho mohla zabiť. 

Nacistická uniforma

V roku 2005 si mladší brat princa Williama obliekol kostým, ktorý mnohých pobúril. Na halloweensku párty si totiž zvolil naozaj urážlivý odev - nacistickú uniformu poľného maršala Erwina Rommela. „Je mi ľúto, ak som tým nikoho urazil alebo uviedol do rozpakov. Bol to zle zvolený kostým a veľmi sa ospravedlňujem,” ospravedlňoval sa princ. Jeho otec Charles bol naňho veľmi naštvaný a za trest ho poslal na exkurziu do Osvienčimu.

Opäť problémy v kluboch

V roku 2007 opäť po bláznivej párty v klube sa pobil s ďalším fotografom. Harry sa obraňoval tým, že fotograf iba zakopol a narazil na obrubník. 

Vôbec sa nehanbil

Dokonca ani vtedy, keď sa objavil nahý v Las Vegas. Možno sa riadil heslom - čo sa stane vo Vegas, zostane vo Vegas, no to pravdepodobne neplatí pre členov kráľovskej rodiny. Zistil to po tom, čo dohral biliard, ktorý zakončil v Adamovom rúchu. Svoje telo tak odhalil v plnej kráse, no to netušil, že si ho zvečnia jeho kamaráti. 

Divoké žúrky pokračovali...

A dostali sa až do momentu, keď opitý, tancujúci princ spadol do bazéna. Aj keď sa to stalo pred mnohými rokmi, na takýto šialený večer sa rozhodne nezabúda.

Jednodňová rehabilitácia 

Hovorí sa, že princ Charles údajne prinútil Harryho navštíviť rehabilitačné centrum Featherstone Lodge v Peckhame, aby sa, povedzme, trošku upokojil a upustil od šialených párty. Mal iba sedemnásť rokov, keď sa svojmu otcovi priznal, že vyskúšal marihuanu. Ten ho poslal do Peckhamu. Mladík sa tam však asi príliš nudil, keď na druhý deň centrum opustil. Komu niet rady ...

Ako v počítačových hrách

Mnohí si určite pamätajú na šokujúce vyjadrenie po princovej misii v Afganistane. Ako strelec bojového vrtuľníka zabíjal povstalcov, čím mnohých šokoval. Jeden život zobrať, aby si zachránil iný. Okolo toho sa to tu točí,” tvrdil v jednom rozhovore. Keď sa ho pýtali, či usmrtil bojovníkov Talibanu reagoval: „Áno. Tak ako veľa ostatných.” Najhoršie na tom všetkom bolo to, že zabíjanie prirovnal k počítačovej hre. „Som rád, že patrím k ľuďom, ktorí ich hrávajú. Povedal by som, že som bol so svojimi rýchlymi palcami celkom užitočný,” vyjadril sa k svojej 20-týždňovej misii. 

Útek od kráľovskej rodiny

Minulý rok Harry a jeho manželka Meghan šokovali celý svet po tom, čo v rozhovore s legendárnou Oprah Winfrey priznali množstvo prekvapivých informácií. Odišli od kráľovskej rodiny, pretože sa Harry obával o život svojej manželky. Nasťahovali sa do luxusného domu v USA, no len nedávno prezradili, že sa chcú ku kráľovskej rodine vrátiť. Dôvodom bola ich dcérka Lilibet, ktorú chcú pokrstiť práve v Spojenom kráľovstve, a to v katedrále na zámku Windsor. Rovnako, ako to bolo v prípade ich staršieho dieťaťa, synčeka Archieho.

Princ Harry navyše plánuje vydať budúci rok knihu o svojich chybách a poučeniach zo života. „Nepíšem to ako princ, ktorým som sa narodil, ale ako muž, ktorým som sa stal,“ uviedol. Výnosy z knihy daruje charite.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová oznámili, že sa už nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová oznámili, že sa už nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny TASR

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:23