CBS
StoryEditor

PEKLO v kráľovskej rodine. Meghan Markle priznala, že myslela na samovraždu

08.03.2021, 06:00
Kráľovská rodina
Najnovší dokument s Oprah Winfrey poukázal na mnohé šokujúce udalosti.

Už od momentu, kedy moderátorka Oprah Winfrey prvýkrát avizovala rozhovor so slávnou dvojicou, bol celý svet v trpkom očakávaní. Upútavka, ktorú spoločnosť CBS vypustila do sveta, totiž sľubovala šokujúce odhalenia o živote kráľovskej rodiny. Jej bývalí členovia sa totiž otvorene rozhovorili o tom, prečo z britskej monarchie vystúpili a prečo sa rozhodli viesť nezávislý život, ktorý sa často v zahraničných médiách označuje ako Megxit. 

,,Vstúpila som tam naivne. Nevyrastala som s tým, že by som o kráľovskej rodine veľa vedela, nebola to súčasť tém, o ktorých sme sa doma rozprávali,'' prezradila Meghan s tým, že nemala poňatia ani o svojom dnes už manželovi. Dokonca si o ňom nezisťovala ani žiadne potrebné informácie. ,,Nevyhľadávala som si nič. Nikdy som si nič o mojom manželovi nezisťovala. Jednoducho som cítila, že to nepotrebujem,'' vyjadrila sa ďalej Meghan. Jej starý blog, ktorý viedla len pár mesiacov predtým, než sa spoznala s princom Harrym, však dokazuje pravý opak. O kráľovskej rodine nielenže písala, ale zároveň sa ukázalo, že bola obrovskou fanúšičkou princeznej Diany. Fakt, že by teda nevedela o jednom z jej synov, je trošku bizarný. 

​Meghan sa ďalej zdôverila, že keď nosila pod srdcom svojho prvorodeného syna Archieho, kráľovský dvor sa obával, ako bude vyzerať. ,,Boli tam obavy a diskusie o tom, akú tmavú pokožku môže mať, keď sa narodí,'' uviedla Meghan Oprah, ktorá z tohto faktu zostala úplne zaskočená. Na otázku, či prezradí, kto konkrétne tieto konverzácie avizoval, radšej neodpovedala. ,,Myslím si, že by to bolo pre nich veľmi zničujúce,'' znela jej odpoveď.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:00