Tieto druhy kardio cvičení sú podľa celebrít najúčinnejšie.archív
StoryEditor

Osvojte si najúčinnejšie kardio cvičenia, na ktoré nedajú dopustiť ani známe celebrity

30.10.2023, 09:00
Celebrity

Túžite po dokonalej figúre, no aj keď pravidelne cvičíte a zdravo sa stravujete, kilá nie a nie dole? Je viac než možné, že vykonávate nesprávne druhy cvičenia. Na chudnutie je najlepšie kardio, ktoré môže mať akúkoľvek podobu. My sme si pre vás pripravili niekoľko kardio cvičení, na ktoré nedajú dopustiť ani známe tváre.

Známe celebrity musia vyzerať dokonale za každých okolností, a preto si nepotrpia len na svojom bezchybnom vzhľade, ale aj vypracovanej a štíhlej figúre. Tú si udržujú predovšetkým vďaka strave a správnym kardio cvičeniam. Ak túžite po postave snov aj vy, inšpirujte sa ich cvičebnými návykmi a zaraďte do svojej rutiny niektoré z týchto druhov kardio cvičení.

Skákanie cez švihadlo

Koľké z vás skákali na švihadle už ako deti? Pravdepodobne všetky. Bohužiaľ, máloktorej táto obľúbená činnosť z detstva aj zostala. Je to škoda, pretože tento druh cvičenia je veľmi účinný, a to najmä vtedy, ak potrebujete schudnúť alebo si udržať telo pevné. Okrem toho, že môžete skákať kedykoľvek a kdekoľvek, k tejto činnosti vám stačí len švihadlo, pár minút času a pevná vôľa. Toto kardio cvičenie je obľúbené najmä u Kim Kardashian, ktorá s ním trénuje približne 20 minút denne.

ANKETA
Ste fanúšikom cvičenia?

Chôdza

Chôdza zlepšuje náladu, podporuje funkciu imunity a pomáha pri lepšom spánku. Taktiež zohráva dôležitú úlohu pri zlepšení kondície a štíhlosti. Ak ste sa rozhodli schudnúť, Heidi Klum radí, že stačí prejsť denne 10 – 15 tisíc krokov a už o pár týždňov sa môžete tešiť z krajšej postavy. Samozrejme, striedať by ste mali aj intenzitu krokov či rýchlosť. Takisto sa ju nebojte spojiť s behom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:08