Naučte sa twerkovať a cíťte sa vo svojom tele omnoho lepšie.dreamstime
StoryEditor

Twerk zvýši vaše sebavedomie a vytvaruje postavu: Začnite s ním už teraz

05.10.2023, 09:00
Životný štýl

Nebaví vás chodiť do posilňovne, behať či skákať na švihadle, no túžite po štíhlej figúre? V tom prípade by ste mali vyskúšať twerking. Nielenže vďaka nemu zhodíte kilá, ale vytvarujete si postavu a zvýšite sebavedomie. Pozrite sa, ako s ním začať a pre koho je vhodný.

Pravidelný pohyb je veľmi dôležitý, no ak vás nebaví cvičenie ako také, môže to byť pre vaše fyzické zdravie veľký problém. Čo tak vyskúšať nejaký druh tanca? Ak sa vám táto ponuka páči, rozhodne by ste mali skúsiť twerking. Je to tanec, ktorý je vhodný pre ženy v akomkoľvek veku. Okrem toho, že si vďaka nemu udržíte pevné zdravie, rovnako tak môžete zhodiť pár kíl a vytvarovať si postavu snov. Pozrite sa, prečo sa oplatí začať twerkovať.

Schudnite vďaka twerku

Keďže pri twerku natriasate a kolíšete so svojím pozadím, môžete si vďaka tomu posilniť sedacie svalstvo alebo z tejto časti tela schudnúť nadbytočné kilá. Rovnako tak pri ňom vo veľkom pohybujete s panvou a robíte drepy, takže sa môžete tešiť aj na pevnejšie stehná. Vyformovať si však vďaka twerku môžete aj svaly chrbta a brucho. Predovšetkým naučíte svoj organizmus lepšie spaľovať tuky a zvládať náročnejšie fyzické aktivity.

Začnite milovať svoje telo

Twerk je okrem chudnutia a tvarovania postavy skvelý aj na zvýšenie sebavedomia. Ak máte problém so svojím výzorom, trápi vás celulitída alebo väčšie boky, začnite pravidelne praktizovať twerk a verte, že budete hrdé na to, ako vyzeráte. Rovnako tak v sebe prebudíte stránku, o ktorej ste doteraz ani len netušili a stanete sa ženami, ktoré majú pozitívny pohľad na svoje telo. Okrem toho sa vďaka twerku budete cítiť viac žensky a sexi, čo poteší najmä vášho partnera.

Zbavte sa stresu a úzkosti

Pri twerku sa môžete zabaviť a uvoľniť, vďaka čomu sa vám okamžite zlepší nálada a celkové psychické zdravie. Keď sa budete cítiť unavene z práce alebo vás bude trápiť stres a úzkosť, zatwerkujte si a užite si chvíľku pokoja od každodenných povinností. Tak čo, vyskúšate tento druh tanca aj vy? Podľa nás sa to naozaj oplatí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:51