Nalaďte sa na sex vďaka týmto tipom.dreamstime
StoryEditor

Užite si milovanie naplno: Vďaka týmto trikom sa naladíte na sex v každej situácii

27.10.2023, 17:00
Vzťahy

Je úplne normálne, že niekedy nemáte na milovanie náladu. Môže sa však stať, že keď napokon aj sex mať chcete, nedokážete sa naň poriadne naladiť. V tom prípade by ste sa mali snažiť naštartovať svoje libido a vyskúšať niektoré z našich trikov, ktoré rozhodne zlepšia vaše milovanie.

Keď sa vo filmoch chystá muž a žena na sex, zdajú sa byť úplne pripravení a plní vášne, len čo prejdú dverami spálne. Bohužiaľ, v skutočnosti to tak vždy nie je. Či už za to môže znížené libido, únava, úzkosť, stres či hormonálne zmeny, nechuť k sexu je medzi mnohými pármi úplne bežná a normálna. Ak si však chcete užiť milovanie naplno a túžite sa čo najrýchlejšie dostať „do varu“, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu naladiť sa na sex v každej situácii.  

Prebuďte stratenú iskru

Základom dobrého milovania s partnerom je nepochybne neustále udržovanie vášne. Čo to znamená? Ak totiž medzi vami vyprchá túžba a vzájomná príťažlivosť, nikdy sa na sex nebudete vedieť poriadne naladiť. Skúste sa preto odviazať a dokážte partnerovi, že po ňom stále túžite. Pošlite mu pikantnú esemesku do práce, zaobstarajte si erotické oblečenie alebo napustite horúcu vaňu so sviečkami.

Dôležitá je komunikácia

Ak si chcete užiť milovanie naplno, musíte začať s partnerom viac komunikovať. V úprimnom rozhovore sa nebojte priznať svoje obavy či zlé pocity, ktoré pri sexe máte. Zároveň sa porozprávajte o svojich tajných túžbach či veciach, ktoré vám pri milovaní prekážajú. Verte, že potom sa na sex budete tešiť omnoho viac a s naladením nebude žiadny problém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:33