Tieto druhy kardio cvičení sú podľa celebrít najúčinnejšie.archív
StoryEditor

Osvojte si najúčinnejšie kardio cvičenia, na ktoré nedajú dopustiť ani známe celebrity

30.10.2023, 09:00
Celebrity

Túžite po dokonalej figúre, no aj keď pravidelne cvičíte a zdravo sa stravujete, kilá nie a nie dole? Je viac než možné, že vykonávate nesprávne druhy cvičenia. Na chudnutie je najlepšie kardio, ktoré môže mať akúkoľvek podobu. My sme si pre vás pripravili niekoľko kardio cvičení, na ktoré nedajú dopustiť ani známe tváre.

Bicyklovanie

Ak nepatríte k veľkým fanúšičkám cvičení, ktoré musíte vykonávať v posilňovni a radšej trávite čas v prírode, mali by ste spojiť príjemné s užitočným. Stačí, ak si zaobstaráte bicykel a denne mu venujete približne hodinu. Podľa Kate Hudson schudnete rýchlejšie, ak nebudete chodiť len po rovných trasách, ale aj kopcoch či náročných terénoch.

Tabata

Jennifer Lopez je veľkou milovníčkou tabaty, ktorá je skvelým prostriedkom na spaľovanie nadbytočných tukov. Tento druh cvičenia je energický, zábavný a fyzicky náročnejší, no pravidelným tréningom získate lepšiu kondíciu a cieľ sa vám tak bude dosahovať o čosi jednoduchšie.

HIIT

K účinným kardio cvičeniam nepochybne patrí aj HIIT. Tento druh cvičenia si obľúbila aj Scarlett Johansson, a to najmä vďaka tomu, že je skvelý nielen na chudnutie, ale aj spevnenie tela a budovanie kondície. Opakujete pri ňom 9 základných cvikov, ktoré môžete akokoľvek kombinovať a vykonávať v rôznych intervaloch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 10:09