Toto sú najzábudlivejšie znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Patríte medzi ne i vy? Trojica najzábudlivejších znamení, ktoré neustále hľadajú kľúče, mobil alebo meškajú

08.04.2022, 06:00
ASTRO

Niektorí si pamätajú každé slovo a čin, iní naopak len to, čo chcú a potrebujú. Poznáte niekoho, kto stále hľadá peňaženku a vždy mešká? Možno patrí k jedným z najzábudlivejších znamení zverokruhu.

Nemusí to hneď znamenať, že majú tieto znamenia zlú pamäť, ale jednoducho nesledujú každý detail. Aj keď sú zábudlivé, nemôžete sa na nich hnevať, pretože to nikdy nerobia schválne. Jednoducho si pamätajú len to, čo považujú za najdôležitejšie a najpotrebnejšie. Tak čo, patríte medzi ne aj vy alebo vaši priatelia?

Ryby

Jedným z najstratenejších znamení zverokruhu sú Ryby. Vždy, keď niekam odídu, začne ich trápiť nepríjemný pocit, že na niečo zabudli. Keďže sú neustále ponorené do svojho sveta predstavivosti, zabúdajú na časy stretnutí či zoznamy úloh. Sú hlboko duchovné a kreatívne, ale veľmi radi odsúvajú takéto záležitosti na druhú koľaj a napĺňajú svoju pamäť len tým, čo chcú oni sami. Síce zabudnú zaplatiť účet alebo stratia peňaženku, na druhej strane vám povedia všetko o postavách z ich obľúbeného románu. S hľadaním to preto vôbec nemajú jednoduché. Musia si totiž spomenúť na každý jeden krok, ktorý urobili, aby našli svoje kľúče či dôležité dokumenty. Ryby patria k veľkorysým znameniam a sú najlepšími priateľmi, takže ak sa na nich neustále hneváte, že chodia neskoro, už nemusíte. Nerobia to totiž naschvál, pretože ste pre nich dôležitejší ako včasný príchod.

Strelec

Áno, Strelci patria k úprimným, neustále optimistickým a dobrodružným znameniam. Bohužiaľ, vlastnosť spoľahlivosti či dochvíľnosti už niekde zabudli. Keďže Strelcom vládne planéta Jupiter, majú najrýchlejšie sa pohybujúcu myseľ zo všetkých znamení zverokruhu. Zároveň však bývajú veľmi nepokojní, pretože stále túžia po nových veciach a zážitkoch. Dokážu sledovať termíny schôdzok či platieb, ale vždy si pamätajú len tie, ktoré sú pre nich naozaj nevyhnuté a dôležité. Sú však veľmi bystrí, a preto to napokon pri hľadaní nemávajú ťažké. Jediné, čo ich môže zabrzdiť, je fantazírovanie o ďalšom dobrodružstve, ktoré ich čaká. Jednoducho, musíte sa zmieriť s tým, že Strelci nebudú vždy najspoľahlivejší a občas neprídu načas.

Váhy

Toto znamenie je spravodlivé, spoločenské a milujúce. Váhy však majú tendenciu zabúdať aj na tie najdôležitejšie veci a ani za nič si na ne potom nevedia spomenúť. Cítia sa veľmi frustrované, keď sa im niečo takéto stane a najhoršie na tom je, že sa im to deje pomerne často. Keďže im vládne planéta Venuša, potešenie, radosť a umenie sú pre nich najdôležitejšie. To znamená, že sa nezameriavajú na detaily, ale na okolitú krásu, luxus a šťastie v ich živote. Nečudujte sa, ak zabudnú prísť k lekárovi kvôli tomu, že boli ponorení do výbornej knihy a jednoducho na termín zabudli. Takisto nebuďte prekvapení, ak naplánujú pre priateľov večierok, ale zabudnú, o koľkej povedali hosťom, že majú prísť. Áno, určite sa na nich neraz nehneváte, ale Váhy sú veľmi očarujúce a komunikatívne, takže sa na nich dlho hnevať nevydržíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:49