Egyptský horoskop vám prezradí, aká je vaša osobnosť podľa dvanástich znamení.dreamstime
StoryEditor

Ste nerozhodná, priamočiara alebo intuitívna? Egyptský horoskop dokáže odhaliť vašu osobnosť a určiť najvhodnejšie povolanie

27.03.2022, 14:00
Životný štýl
Starí Egypťania sa vždy so svojimi otázkami a neistotami obracali ku hviezdam. Tie podľa nich dokážu prezradiť, aká je vaša osobnosť alebo aký osud vás čaká. Egyptský horoskop obsahuje dvanásť znamení pomenovaných podľa bohov a bohýň. Zistite, ktoré z nich charakterizuje práve vás.

Horoskopy, ktoré poznáme, sa väčšinou spájajú s prírodnými živlami či zvieratami, no Egypťania sa rozhodli ten svoj povýšiť na náboženstvo a prepojiť ho s tými najvyššími silami. Pri egyptskom horoskope nemusíte nič počítať, stačí ak si k svojmu dátumu narodenia pridelíte jedného z významných egyptských bohov. Máte tak možnosť zistiť, aká je vaša osobnosť a charakteristické črty.

Níl

  • 1.-7. január, 19. – 28. jún, 1. – 7. september, 18. – 26. november

Níl symbolizuje začiatok. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení, bývajú mierumilovní, citliví a nevyhnú sa ani častým zmenám nálad. Sú veľmi komunikatívni a snažia sa vyhýbať konfliktom, pretože milujú pokoj a pohodu. Ich zmysel pre detail je výnimočný, a preto sa radi obklopujú jemnými a vkusnými vecami. Do ničoho sa nepúšťajú bezhlavo, všetko si dobre premyslia a až potom konajú. Ich blízki či priatelia sa na nich môžu spoľahnúť aj v zlých chvíľach, pretože vedia, ako zlepšiť náladu. Keďže sú prispôsobiví, majú možnosť dostať prácu v akejkoľvek profesii.

Amon

  • 8. – 21. január, 1. – 11. február

Amon je považovaný za boha vzduchu, ochrany, ale aj kráľa všetkých bohov. Tí, ktorí mali tú česť narodiť sa v tomto znamení, bývajú často talentovaní, všestranní a optimistickí. Predovšetkým sú prirodzenými vodcami, ktorí majú vždy všetko pod kontrolou. Vďaka svojmu zdravému sebavedomiu a optimizmu sa celý život cítia šťastní. Aj kvôli tomu bývajú vo všetkom, čo robia, úspešní. Nemajú problém sa so svojimi skúsenosťami podeliť, pomôcť či poradiť. Keďže sú inteligentní, múdri a odvážni, takmer vôbec nerobia chybné rozhodnutia. Majú preto možnosť uplatniť sa ako tréneri či osobní kouči.

image

Boh Amon

dreamstime

Mut

  • 22. – 31. január, 8. – 22. september

Pre starých Egypťanov je Mut jednou z najvýznamnejších bohýň, ktorá predstavuje spravodlivosť a mravnosť. Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi ľudskí a stáva sa, že často obhajujú slabších a nevinných. Mávajú sklon druhých vychovávať a poúčať. Prekvapivým je, že bývajú na druhej strane veľmi plachí, svoje skutočné city sa snažia ukryť a prezradia ich iba najbližším. Vedia, čo chcú v živote dosiahnuť, málokedy sa zmýlia a sú obdarení veľkou trpezlivosťou. Svojim šarmom očaria každého, sú úprimní, ale aj tajomní. Inklinovať môžu napríklad k profesii hovorcu či vizionára.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:52