Aztécky horoskop dokáže predpovedať váš osud a blízku budúcnosť.dreamstime
StoryEditor

Osud podľa aztéckeho horoskopu: Vyveštite si, čo vás čaká v budúcnosti

22.03.2022, 10:00
Životný štýl
Starí Aztékovia priam žili pre astronómiu a astrológiu. Aj keď je aztécky horoskop už vyše dvetisíc rokov starý, ich predpoveď budúcnosti a osudu je stále aktuálna. Pomocou jednoduchého výpočtu môžete zistiť, v ktorom z deviatich znamení ste sa narodili a odhaliť, čo vás čaká.

Postup výpočtu je úplne jednoduchý. Najprv si spočítajte všetky čísla svojho dátumu narodenia. Ak ste sa narodili napríklad 28. 3. 1987, postup bude nasledovný: 2+8+3+1+9+8+7=38. Ak vám vyjde dvojciferné číslo, tak ako aj nám, opäť zrátajte cifry medzi sebou, a teda 3+8=11. Musíte sa však dostať k jednému číslo, a preto znovu zrátajte číslice a vyjde vám výsledok 2. Potom si rovnakým spôsobom zrátajte všetky čísla aktuálneho dátumu dňa, v ktorom ste sa rozhodli uskutočniť veštbu osudu. Ak je tento dátum napríklad 22. 3. 2022, tak spočítajte 2+2+3+2+2+2=13 a z toho výpočtom 1+3 dostanete číslo 4. Posledným krokom je tieto dve výsledné čísla spočítať. Nám vyšiel výsledok 6, ale keby vám vychádzalo opäť dvojciferné číslo, nesutále zrátavate cifry, kým sa nedostanete k hodnote od 1 do 9. To zodpovedá predpovedi podľa jedného z deviatich znamení aztéckeho horoskopu.

Veštba je platná len jeden mesiac, a preto ju musíte praktizovať častejšie. Pozrite sa, ktoré zo znamení vám dnes odhalí budúcnosť. 

1 Krokodíl

Pokiaľ vám vyšiel výsledok číslo jeden, platí pre vás predpoveď krokodíla. Môžete zostať pokojné, pretože aktuálne prežívate jedno z najšťastnejších období vo svojom živote, ktoré je plné čarovných okamihov. V najbližšej dobe sa vám bude dariť, a to nielen v láske. Prežijete nezabudnuteľné momenty, ktoré vám prinesú radosť, dobrú náladu, ale aj pár nových príjemných stretnutí. V partnerských vzťahoch môžete rátať s chvíľami pokoja a relaxu. Pripravte sa na to, že s partnerom budete mať znovu možnosť zažiť motýliky v bruchu.

2 Koza

Ak vám vyšlo číslo dva, platí pre vás predpoveď kozy. Tak, ako sa zvykne pozastaviť v behu koza, aby sa poobzerala, takisto sa musíte na chvíľu pozastaviť aj vy. Položte si otázku, čo ste doteraz dosiahli a zamyslite sa. Toto obdobie bude pre vás obdobím čakania a pokoja. Takáto prestávka vám môže pomôcť nabrať nové sily, ale aj premyslieť ďalšie kroky v živote. Najbližšie dni by ste mali počítať len s pozitívnymi správami, a to najmä v oblasti práce, vrátane peňazí. 

image

Ktoré zo znamení aztéckeho horoskopu vám predpovie budúcnosť?

dreamstime

3 Voda

Pozitívny symbol vody vám môže vyjsť po výpočte čísla tri. Voda znamená očistenie a oslobodenie sa od všetkých možných negatívnych emócii, ktoré ste zažili posledné obdobie. Máte možnosť pretrhnúť spleť negativity a začať konečne pociťovať radosť, šťastie či lásku. Nemáte sa čoho báť, pretože ak prídu aj nepríjemné chvíle, okamžite pominú a odplavia sa ako voda. Vychutnajte si toto obdobie plnými dúškami a načerpajte energiu do ďalších dní, pretože vás čaká náročné obdobie v práci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:57