Osvojte si rady na chudnutie od Maroša Molnára.archív
StoryEditor

Schudnite bez stresu: Týchto 5 rád od Maroša Molnára vám pomôže zhodiť kilá a udržať si váhu

16.10.2024, 08:00
Životný štýl

Maroša Molnára môžete poznať z rôznych cvičebných videí, z televíznych reklám, ale aj šou, ako sú napríklad Extrémne premeny. Ak sa túžite dostať na váhu svojich snov, Marošove skúsenosti vám môžu byť veľkou inšpiráciou. Schudnite vďaka piatim radám od známeho kondičného trénera.

Zdravý pôst

Ak by ste chceli chudnutie urýchliť alebo sa naučiť istej disciplíne, aspoň štyrikrát do týždňa dodržiavajte pôst, pri ktorom osem hodín jete a šestnásť hodín nie. Popri ňom si však stále strážte príjem a výdaj kalórii. Ak vám náhodou nevyhovuje pôst cez pracovný týždeň, držte sa ho aspoň počas víkendu.

Večer najmä zeleninu

Maroš tvrdí, že pri chudnutí sa nemôžete stravovať len nápojmi z rozmixovaných potravín alebo ľahkými polievkami. Ak si náhodou bez nich neviete predstaviť život, konzumujte pri nich aj výživnejšie jedlá, ktoré dodajú vášmu telu to, čo potrebuje. Čo sa týka večere, vyhýbajte sa cukru a jedzte viac zeleniny, ktorá je skvelá na regeneráciu.

Strava nevyrieši úplne všetko

Pri zdravej strave netreba zabúdať ani na pohyb. Je úplne jedno, kedy si zacvičíte, dôležité však je, aby ste sa každý deň hýbali minimálne pol hodinu. Ak to budete dodržiavať, po nejakom čase vám bude takýto tréning krátky a nebojte sa ho preto predĺžiť na hodinu. Pri cvičení sa zameriavajte na vaše kritické časti tela, budujte si kondíciu a cvičte s radosťou. Ak totiž nebude v poriadku vaše duševné zdravie, s chudnutím to pôjde ťažšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 09:08