Takto sa podarilo Khloe Kardashian schudnúť 13 kíl.
StoryEditor

Khloe Kardashian: Tajomstvo štíhlej postavy. Podarilo sa jej schudnúť 13 kíl!

26.06.2023, 09:00
Životný štýl

Mnohé z vás sa pri chudnutí inšpirujú diétami známych celebrít, ktorým sa podarilo zhodiť nadbytočné kilá v rekordnom čase. Mali by ste však vedieť, že to nie je správne. Nielenže riskujete so svojim zdravím, ale je viac než isté, že naberiete zhodené kilá späť. Vyskúšať by ste naopak mali diétu Khloe Kardashian, ktorej sa vďaka nej podarilo schudnúť 13 kíl.

Aké všemožné diéty či detoxy ste už držali a koľko z nich vám naozaj pomohlo? Ak vám vaša váha stále ukazuje vysoké čísla, pravdepodobne ste si vybrali zlý stravovací program. Účinný naopak môže byť jedálniček Khloe Kardashian, ktorej sa podarilo schudnúť 13 kíl za rok. Od malička ju trápili nadbytočné kilá a po pôrode či rozvode sa to len zhoršilo. Napokon sa rozhodla, že so sebou musí začať niečo robiť. Dnes je sebavedomou, krásnou a štíhlou ženou, začo môže vďačiť najmä pomalému chudnutiu. Pozrite sa, prečo je také účinné.

Pomalé chudnutie je efektívne

Možno si poviete, že schudnúť 13 kilogramov za rok nie je veľa, no mýlite sa. Khloe totiž nešlo len o chudnutie, ale aj zmenu životného štýlu, ktorá jej pomôže udržať štíhlu postavu už naveky. Obrátila sa preto na pomalé chudnutie, ktoré si vyžaduje trpezlivosť a kopu tvrdej práce. Vďaka nemu sa vyhnete nepríjemnému efektu, odnaučíte sa jesť nezdravé jedlá a chudnutie nebude pre vás trestom. Známa modelka a herečka sa snaží prijímať najmä zdravé množstvo bielkovín a sacharidov, ktoré ju dokážu skvele nabudiť. Rovnako tak často prijíma dôležité minerály, vitamíny a vlákninu, vďaka ktorej zostane dlhšie sýta. Na raňajky si zvykne pripravovať omeletu alebo ovsené vločky s ovocím. Jej obed väčšinou tvoria grilované kuracie prsia so zeleninou, sladkými zemiakmi a ražou. Na večeru môžete na jej tanieri nájsť rybu alebo listový šalát so semienkami a dresingom.

Žiadne sladkosti ani nezdravé jedlá

Ak sa rozhodnete držať pomalú diétu, je potrebné, aby ste zostali motivované, pretože kilá nepôjdu tak rýchlo dole. Khloe preto odporúča, aby ste dbali o dostatočnú hydratáciu, ktorá udrží váš metabolizmus v pohybe. Rovnako tak radí, aby ste z kuchyne odstránili sladkosti či iné pochutiny a nahradili ich zdravším občerstvením. Popri diéte sa vyhýbajte nadmernej konzumácii mliečnych výrobkov, ale aj hranolčekom, hamburgerom či vyprážaným jedlám. Samozrejme, raz za čas si môžete dopriať niečo nezdravé, no príliš to nepreháňajte. Najdôležitejšie však je, aby ste vydržali a prijali tento nový životný štýl ako niečo, čo vám nepomôže len schudnúť, ale cítiť sa vo svojom tele lepšie než kedykoľvek predtým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 06:45