Pripravte svoje telo do plaviek vďaka 30-dňovej výzve.dreamstime
StoryEditor

Pripravte sa do plaviek už teraz: 30-dňová výzva, ktorá vytvaruje vaše telo od hlavy až po päty

24.03.2023, 14:00
Životný štýl

Túžite vyzerať v plavkách neodolateľne? Síce neexistuje žiadny čarovný elixír, ktorý by vám za pár chvíľ vyformoval tehličky na bruchu, no ak sa na letnú sezónu začnete pripravovať už teraz, dosiahnete požadované výsledky aj bez kúziel. Vytvarujte si telo od hlavy až po päty vďaka tejto 30-dňovej výzve.

Možno sa neviete dokopať k cvičeniu či zdravej strave, no ak sa pustíte do tejto 30-dňovej výzvy, nebudete to ľutovať. Vďaka nej sa totiž môžete naučiť disciplíne, zvýšiť si sebavedomie a predovšetkým schudnúť nadbytočné kilá alebo si vytvarovať postavu snov. Samozrejme, budete potrebovať istú dávku sebazaprenia a tvrdej práce, no ak to vydržíte, môžete si vytvoriť návyk, ktorý vám pravdepodobne vydrží viac ako len 30 dní. Pozrite sa, ako by mala vaša mesačná rutina.

Plán tréningov

Pondelok : Tréning spodnej časti tela so závažím alebo bez

Utorok: Tréning hornej časti tela so závažím alebo bez

Streda: Kardio tréning

Štvrtok: Tréning celého tela s vlastnou váhou alebo závažím

Piatok: Tréning brucha so závažím alebo bez

Sobota: Kardio tréning

Nedeľa: Odpočinok

image

Získate disciplínu, vyššie sebavedomie a postavu snov.

dreamstime

Nezabudnite si stanoviť menšie ciele

Ako vidíte vyššie, takto by mal vyzerať váš plán tréningov na mesiac. Pre začiatok stačí, ak budete cvičiť približne dvadsať minút. Ak ste úplný začiatočník, odporúčame, aby ste sa prvé dva týždne venovali cvičeniu s vlastnou váhou a až potom pridávali závažie. Popri tréningovom pláne by ste si počas 30-dňovej výzvy mali každý týždeň určiť menšie ciele. To znamená, že prvý týždeň by ste sa mali zamerať na svoju formu a prísť na to, čo vám robí problém, čo vás baví a v čom sa potrebujete zlepšiť. Druhý týždeň sa pri cvičení snažte robiť viac opakovaní. Tretí týždeň obmeňte kardio tréning, a teda namiesto behu či bicyklovania zvoľte plávanie, HIIT tréning, turistiku alebo tabatu. Štvrtý týždeň sa nebojte pridať nejaké minúty navyše a posledné dni sa zamerajte na tvorbu svalovej hmoty. Ak neviete, čo cvičiť, na internete môžete nájsť množstvo videí či tipov, vďaka ktorým bude 30-dňová výzva hračka. Tak čo, idete do toho s nami?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:16