Seriálové sestry Halliwelové dnes vyzerajú podobne ako kedysi.instagram/charmed_halliwellsisters
StoryEditor

Od premiéry legendárnych Čarodejníc ubehlo takmer 25 rokov. Ako vyzerajú seriálové sestry dnes?

30.04.2022, 12:00
Životný štýl
Kto by si nepamätal na legendárne sestry Halliwellové? Prue, Piper, Phoebe či najmladšia Paige sa kedysi objavovali na televíznych obrazovkách takmer v každej domácnosti. Od premiéry prvej z ôsmych sérii ubehlo už 25 rokov. Pozrite sa, ako dnes vyzerajú hviezdy zo seriálu Čarodejnice.

Bojovali s démonmi či Zdrojom zla, hľadali lásku, ale museli si prejsť aj smrťou svojej sestry. Pamätáte si na seriál o sestrách Halliwellových? Aj keď už každej pribudla nejaká tá vráska či šedivý vlas, ich tváre by ste spoznali aj po toľkých rokoch. Čarodejnice sa začali natáčať v roku 1997. Seriál sa vysielal neuveriteľných osem rokov, počas ktorých sa herečky veľmi nezmenili. Inak tomu nie je ani dnes. Každá z nich má už síce po štyridsiatke, no zdá sa, že žiaden elixír krásy nepotrebujú. Aj keď si prešli nevydarenými manželstvami a vzťahmi, aj popri svojich deťoch či ťažkých chorobách sú stále krásne.

Prue Halliwel

Úlohu najstaršej sestry Prue Halliwelovej si zahrala Shannen Doherty, ktorá sa herectvu venuje už od detstva. Poznať ju však môžete aj zo seriálu Beverly Hills 902 10 alebo filmu Dievčatá sa chcú len baviť. Aj keď bola jednou z najobľúbenejších sestier, rozhodla sa Čarodejnice opustiť v štvrtej sérii. Až po rokoch priznala, že dôvodom boli najmä zlé vzťahy s herečkou Alyssou Milano, ktorá v seriály stvárnila Phoebe. Predovšetkým bola svojou postavou otrávená, a preto nejedného fanúšika mrzelo, keď v tretej sérii umrela. Odvtedy ste ju mohli len zriedka vidieť v inej úlohe. Shannen totiž v roku 2019 diagnostikovali rakovinu prsníka. Našťastie jej pri boji s chorobou pomáha manžel Kurt Iswarienko.

Piper Halliwel

Herečku Holly Marie Combs, ktorá stvárnila postavu Piper Halliwel, môžete okrem Čarodejníc poznať aj zo známeho seriálu Roztomilé mrchy či Chirurgovia. Holly si však už stihla zahrať aj po boku Toma Cruisa i Olivera Stonea vo filme Narodený 4. júla. V Čarodejniciach bol jej osudovým mužom Leo Wyatt, s ktorým prežívala veľmi silné milostné spojenie. V skutočnom svete je to u známej herečky úplne naopak, má totiž za sebou už dve nevydarené manželstvá. Radosť do života jej však dávajú traja synovia a nedávno sa k nim pridal aj tretí manžel, s ktorým by to Holly už mohlo konečne vydržať do konca života.

Phoebe Halliwel

Alyssa Milano stvárnila postavu Phoebe Halliwel, ktorá sa počas ôsmych sérii zmenila z pobláznenej tínedžerky na dospelú, uvedomelú a šťastne vydatú ženu. V reálnom živote si herečka naopak prešla niekoľkými nevydarenými manželstvami, z ktorých má jedného syna a nádhernú dcérku. Alyssa sa stala ako jediná zo všetkých postáv seriálu Čarodejnice úspešnou aj v iných projektoch. Prvýkrát ste ju mohli zazrieť v známom seriály Melrose Place a prednedávnom vo filme Nenásytná. Aj napriek sláve musela v roku 2020 oznámiť verejnosti, že kvôli koronavírusu začala trpieť alopéciou, a teda vypadávaním vlasov. Rovnaký problém má manželka Willa Smitha - Jada Pinkett. 

Paige Halliwel

Poslednou z rodiny je najmladšia sestra Paige Halliwel, ktorú si zahrala herečka Rose McGowan. Do príbehu vstúpila až v štvrtej sérii, a to po smrti jej sestry Prue. Okrem Čarodejníc zožala úspech aj vo filmoch Vreskot či Barbar Conan a seriály Kde bolo, tam bolo. Zaujímavosťou je, že v minulosti bola vydatá za Marilyna Mansona, no manželstvo im vydržalo len necelé štyri roky. Pred pár rokmi sa na titulkách bulváru objavila správa o tom, že herečka obviňuje známeho producenta zo znásilnenia, ktoré sa malo údajne stať, keď mala 23. Možno aj táto skutočnosť ju neskôr prinútila zmeniť imidž. Dnes je z nej nádherná holohlavá a sebavedomá žena.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:58