Egyptský horoskop vám prezradí, aká je vaša osobnosť podľa dvanástich znamení.dreamstime
StoryEditor

Ste nerozhodná, priamočiara alebo intuitívna? Egyptský horoskop dokáže odhaliť vašu osobnosť a určiť najvhodnejšie povolanie

27.03.2022, 14:00
Životný štýl
Starí Egypťania sa vždy so svojimi otázkami a neistotami obracali ku hviezdam. Tie podľa nich dokážu prezradiť, aká je vaša osobnosť alebo aký osud vás čaká. Egyptský horoskop obsahuje dvanásť znamení pomenovaných podľa bohov a bohýň. Zistite, ktoré z nich charakterizuje práve vás.

Seth

  • 28. máj – 18. jún, 28. september – 2. október

Ľudia narodení v znamení Setha, boha chaosu, sa snažia neustále hľadať zmenu a dobrodružstvo. Sú veľmi cieľavedomí, a preto neradi prehrávajú. Problémy riešia s odhodlaním a vytrvalosťou. Keďže sa túžia stále posúvať dopredu, radi sa vzdelávajú, učia a vyhľadávajú nové infomrácie. V spoločnosti sú vždy stredobodom pozornosti, vďaka čomu sú veľmi obľúbení a len málokto odolá ich charizme. Môžu sa stať vynikajúcimi lídrami, rečníkmi či úspešnými obchodníkmi.

Bastet

  • 14. – 28. júl, 23. – 27. september, 3. – 17. október

Basket predstavuje bohyňu ženskosti, temperamentu a rozkoše. Ľudia narodení v jej znamení sa snažia vyhýbať konfliktom a namiesto toho hľadajú rovnováhu a pokoj. Ich silná intuícia môže prerásť až do jasnovideckých schopností. Predovšetkým, bývajú v spoločnosti veľmi okúzľujúcimi osobnosťami, ktoré si užívajú život naplno. Sú to ľudia oddanej, lojálnej, ale aj emotívnej a citlivej povahy. Bývajú starostliví a milujúci. Ich osobnosť je veľmi tajomná, a preto ich priťahuje najmä mágia, hudba alebo umenie.

image

Bohyňa Basket

dreamstime

Sachmet

  • 29. júl – 11. august, 30. október – 7. november

Bohyňa vojny Sachmet bola u Egypťanov považovaná za liečiteľku. Ľudia narodení v tomto znamení majú dvojakú osobnosť. Na jednej strane sú disciplinovaní a prísni, no na druhej túžia byť slobodní a žiť bez akýchkoľvek obmedzení. Vo väčšine prípadov bývajú títo ľudia veľkí perfekcionisti, ktorí milujú povinnosti a spravodlivosť. Mnoho ľudí na nich obdivuje organizovanosť, ale aj láskavosť a optimizmus. Vždy sa snažia dosiahnuť svoj cieľ a udržať si hrdosť. Keďže majú schopnosť vybudovať si k ľuďom dôveru, môžu sa stať dobrými sudcami či vodcami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 23:39