Posledné dni v mesiaci marec zavládne agresívna energia.dreamstime
StoryEditor

Pozor, prichádza agresívna energia: Čo všetko sa stane, keď Slnko vstúpi do ohnivého Barana?

19.03.2022, 16:00
Životný štýl
Začiatkom marca ste mohli prežívať pokojné, no emóciami nabité obdobie. V druhej polovici mesiaca to však nečakajte a pripravte sa na nával agresívnej energie, ktorá je podľa astrológie spojená práve so vstupom Slnka do ohnivého Barana. Pozrite sa, čo vás čaká a neminie ešte do konca mesiaca.

Marec je prelomovým mesiacom, kedy si strieda miesto zima s jarou a kedy čakáme na pozitívne zmeny v podobe lúčenia sa so studenými dňami. Pre mnohých je marec predzvesťou lepších zajtrajškov, ale pre niekoho môže byť toto nestabilné obdobie aj náročným. Agresívna zmena nastáva práve v týchto dňoch, keďže Slnko vstúpilo do ohnivého Barana. Pozrite sa, čo pre vás táto zmena znamená.

Pripravte sa na pokoj a rovnováhu

Prvá polovica marca začala veľkou astrologickou udalosťou, a to novom v znamení Rýb. V zverokruhu patria Ryby k najcitlivejším znameniam, a preto sme pociťovali viac emócii než inokedy. Práve preto, že sa naše pocity striedali, mohli sme mať dojem, že sa v nich nevyznáme. V skutočnosti však šlo o možnosť naučiť sa počúvať svoje vnútro a dôverovať intuícii.

image

Slnko vstúpi do Barana.

dreamstime

Všetko dobré sa raz skončí

Nával emócii vygradoval včerajším splnom, ktorý nastal v racionálne uvažujúcom a praktickom znamení Panny. Toto znamenie so sebou prináša zmenu či prebudenie sa z pokojného obdobia a donúti vás pozerať sa na veci objektívnejšie. Najdôležitejí dátum tohto mesiaca je však ešte len pred nami a nastane zajtra.

20. marca 2022 Slnko vstúpi do ohnivého Barana, ktorý predstavuje agresívnu energiu než bola tá v období Rýb. Baran vo vás môže prebudiť dlho ukrývané vnútorné túžby a bude chcieť, aby ste boli trochu sebecké. Keďže toto znamenie miluje výzvy, skúste sa postaviť čelom k svojim snom  a choďte si za nimi. Ani v závere mesiaca však nečakajte pokoj, pretože ešte 28. marec zamieša karty. Tento dátum môže priniesť vzťahové problémy a odhalenie skrytých slabín. Pripravte sa na konflikty a nedorozumenia, ktoré môžu dôjsť až k odcudzeniu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:11