Egyptský horoskop vám prezradí, aká je vaša osobnosť podľa dvanástich znamení.dreamstime
StoryEditor

Ste nerozhodná, priamočiara alebo intuitívna? Egyptský horoskop dokáže odhaliť vašu osobnosť a určiť najvhodnejšie povolanie

27.03.2022, 14:00
Životný štýl
Starí Egypťania sa vždy so svojimi otázkami a neistotami obracali ku hviezdam. Tie podľa nich dokážu prezradiť, aká je vaša osobnosť alebo aký osud vás čaká. Egyptský horoskop obsahuje dvanásť znamení pomenovaných podľa bohov a bohýň. Zistite, ktoré z nich charakterizuje práve vás.

Thovt

  • 19. apríl, 8. – 17. november

Staroegyptským bohom Mesiaca, múdrosti a mágie je Thovt. Ľudia narodení v jeho znamení vedia dokonale vyriešiť každý jeden problém. Vynikajú svojou komunikatívnosťou a mimoriadne dobrou pamäťou. Sú veľmi cieľavedomí, a preto sa vždy snažia nájsť spôsob, ako sa zlepšiť. Bývajú úprimní, pravdovravní a často k sebe priťahujú ľudí s podobnými vlastnosťami. Radi sa učia a neustále vzdelávajú, vďaka čomu vedia byť trpezliví a vynaliezaví. Keďže sa radi delia o svoje znalosti, vhodnou profesiou môže byť pre nich učiteľstvo, mentoring či novinárstvo.

Hór

  • 20. apríl – 7. máj, 12. – 19. august

Ľudia narodení v znamení Hóra ako boha hviezd a oblohy, sú veľmi odvážni a vždy pripravení riskovať. Vynikajú svojou charizmatickou osobnosťou, vďaka čomu sú v spoločnosti veľmi obľúbení. Bývajú prirodzenými vodcami, ktorí sú inšpiráciou pre iných. Aj keď sú väčšinou optimistickí a odhodlaní, vedia byť aj veľmi tvrdohlaví. Občas zabúdajú na potreby svojich blízkych, ale na druhej strane sa snažia byť vždy nápomocní a ochraňujúci. Vďaka ich praktickosti a inteligencii majú možnosť presadiť sa predovšetkým v politike.

Anup

  • 8. – 27. máj, 29. jún – 13. júl

Anup je bohom balzamovania a sprievodcom zosnulých. Ľudia narodení v tomto znamení mávajú cit pre vášeň a kreatívneho ducha. Kvôli ich emocionálnej, citlivej a nepredvídateľnej povahe pracujú najradšej sami. Aj keď sú skôr introvertmi, u druhých vzbudzujú dôveru a prirodzený rešpekt. Neboja sa vyjadriť názor, a preto sa stávajú konzervatívnymi. Od boha Anupa dostali dar empatie a všímavosti, vďaka čomu vedia odhaliť aj najtajnejšie myšlienky druhých. Keďže bývajú veľmi starostliví a milujúci, zaujímajú sa najmä o profesie v zdravotníctve či psychológii.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 15:57