Astrológia vám prezradí, ako sa chováte vo vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Jedna vzťahy odmieta, iná túži po láske na celý život: Takáto ste partnerka podľa znamenia zverokruhu

24.03.2022, 08:00
Vzťahy
Podľa astrológie môžete zistiť všeličo, napríklad aj to, akou ste vo vzťahu partnerkou. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu hľadajú lásku na celý život a ktoré považujú záväzok za nebezpečenstvo.

Láska nemá len jednu podobu. Sú ľudia, ktorí sa jej dokážu úplne oddať, ale aj takí, ktorí na ňu potrebujú čas a priestor. Ak ste zadané a niekedy nerozumiete svojmu partnerovi, alebo stále lásku iba hľadáte, hviezdy vám dokážu prezradiť, prečo niektoré vzťahy nevyjdu a iné zase áno. Pozrite sa, akými ste partnerkami podľa znamenia zverkruhu. 

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Barana bývajú spontánne, bezprostredné, cieľavedomé, impulzívne, ale predovšetkým ohnivé. S podobnými vlastnosťami sa vrhajú aj do vzťahov a žijú najmä pre vášeň. Snažia sa neriešiť budúcnosť, ale žijú tu a teraz. Keď si niečo zaumienia, musia to okamžite mať. Keďže sú vo vzťahoch priame, potrebujú vedľa seba sebavedomého partnera, s ktorým sa nebudú nikdy nudiť. Ak ich totiž vzťah nenapĺňa a začne byť streotypný, nechodia okolo horúcej kaše a jednoducho ho ukončia.

Býk

Toto znamenie je jedno z tých, ktoré najprv myslí rozumom a až potom začne počúvať svoje srdce. Na jednej strane vie byť žena v znamení Býka veľmi trpezlivá, dôsledná a oddaná, ale trvá jej veľmi dlho, kým sa niekomu otvorí. Ak si k partnerovi vybudujete dôveru, ukážete mu svoju vrelú túžbu po láske. Aj keď Baran miluje dotyky, vo vzťahoch ide na veci pomaly, ale isto. Keďže má na všetko veľa času, občas môže na partnera pôsobiť nezaujato až nemotorne. Ak sa totiž u Býka veci uponáhľajú, zľakne sa a ustúpi o krok vzad.

Blíženci

Blíženci patria k znameniam, ktoré sú spoločenské, neustále veselé, ale nestále. Tieto ženy milujú zábavu a skúšajú, čo sa dá, a preto im trvá dlhšie, kým sa do niekoho zamilujú. Nechcú si totiž život komplikovať vzťahom. Nielen, že je žena v znamení Blíženca neviazaná, ale vyniká charizmou, ktorá je pre druhých ako magnet. No ony si nepúšťajú len tak hocikoho k telu. Ich najslabšou stránkou je stabilita, ktorej sa stránia. Ak sa napokon do vzťahu dostanú, ich partner by sa mal pripraviť na to, že bude musieť svoju polovičku pochopiť, nenárokovať si na ňu a najmä ju neobmedzovať.

image

Blíženci sa nezamilujú len tak do hocikoho.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:30