Účesy, ktoré sú pre vás najvhodnejšie podľa znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Chcete nový strih či farbu vlasov? Toto sú najlepšie účesy podľa znamenia zverokruhu

17.03.2022, 06:00
Životný štýl
Dokonalú korunu krásy vám môže určiť aj horoskop. Neveríte? Astrológia vie, aký účes podčiarkne vašu jedinečnú osobnosť. Skúste experimentovať a vyberte si štýl podľa vášho znamenia zverokruhu.

V astrológii nenájdete len rady v oblasti vzťahov, kariéry či osobného rozvoja, ale aj o vašom štýle. Znamenie zverokruhu vám totiž dokáže prezradiť, aký štýl účesu je pre vás ten najvhodnejší, a tým vás nasmeruje k čo najlepšiemu vzhľadu. Či patríte k ohnivým, alebo vodným znameniam, astrológia vám poskytuje priestor na experimentovanie a možno aj nový štart do života. Ak sa neviete rozhodnúť pre nový strih, toto sú najlepšie účesy podľa zverokruhu.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana sú známe tým, že sú odvážne a rady čelia výzvam. Sú sebavedomé a neboja sa ísť za tým, čo chcú. Pre toto ohnivé znamenie je potrebný výrazný účes ako napríklad štýl bob alebo mikádo, ktoré nepochybne vyjadrí Baranovu krásu, jedinečnosť a odvahu. Toto znamenie môže skúsiť tiež experimentovať a odhodlať sa ísť na ježka. Týmto účesom nepochybne ukáže svoju rebelskú povahu.

Býk

Praktický, romantický a citlivý Býk je symbolom čistej vôle a odhodlania. V spoločnosti býva často tým, komu sa môže každý zdôveriť a spoľahnúť sa naň v ťažkých chvíľach. Ženy narodené v tomto znamení majú rady prirodzenosť, čo znamená, že vo výbere účesov sú stabilné a uprednostňujú klasiku. Keďže nemajú rady veľké zmeny, sú pre ne najvhodnejšou voľbou dlhé vlasy so sexy vlnami, ktoré podtrhnú ich zmyselnú povahu.

Blíženci

Toto znamenie je známe svojou bezstarostnou osobnosťou a kreativitou. Blíženci majú skvelé komunikačné schopnosti a ich osobnosť sa často prejavuje aj na ich zmysle pre štýl. Ženy narodené v tomto znamení bývajú zábavné, koketné a milujú zmeny aj čo sa týka účesov. Rady experimentujú, ničomu sa nebránia a sú schopné vyskúšať akýkoľvek nový trend. Vďaka svojmu mladistvému vzhľadu je pre ne vhodná praktický každá farba či účes, ktorý bude charakterizovať ich dobrodružnú stránku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:51