Aztécky horoskop dokáže predpovedať váš osud a blízku budúcnosť.dreamstime
StoryEditor

Osud podľa aztéckeho horoskopu: Vyveštite si, čo vás čaká v budúcnosti

22.03.2022, 10:00
Životný štýl
Starí Aztékovia priam žili pre astronómiu a astrológiu. Aj keď je aztécky horoskop už vyše dvetisíc rokov starý, ich predpoveď budúcnosti a osudu je stále aktuálna. Pomocou jednoduchého výpočtu môžete zistiť, v ktorom z deviatich znamení ste sa narodili a odhaliť, čo vás čaká.

4 Trstina

Trstina symbolizujúca číso štyri predstavuje obdobie, kedy sa aj z najväčšieho extroverta môže veľmi rýchlo stať uzavretý introvert. V nasledujúcich týždňoch budete totiž pociťovať túžbu po samote. Keďže v poslednej dobe žijete v minulosti, pomaly upadáte do depresie. Aj keď sa veci nevyvíjajú podľa vašich predstáv, nepodľahnite negatívnym myšlienkam. Trstina je rastlina, ktorá sa len tak nepoddá, berte si z nej preto príklad. Buďte trpezlivé a skúste čeliť tomu, čo vám prináša život. Veď predsa, ako sa hovorí, na dobré sa dlho čaká.

5 Ocelot

Škvrnitá mačka, nazývaná aj ocelot, nie je len symbolom čísla päť, ale aj blízkej budúcnosti. Táto šelma je bystrá, životaschopná a veľmi obratná. Pripravte sa preto na obdobie, ktoré bude bohaté na pozitívnych možnosti, a to najmä v práci. Ak ste single, môžete očakávať nové stretnutia či prejavy náklonnosti, ktoré sa môžu zmeniť na trvalejší vzťah. Pre dlhodobejšie vzťahy toto obdobie ponúka šancu konečne sa usadiť.

6 Sup

Číslo šesť predstavuje supa, ktorý je symbolom komplikovaných okolností. Nezľaknite sa, pretože nemusia byť jednoznačne negatívne. Prekážky, ktoré sa vám postavia do cesty, môžete prekonať, ale iba vtedy, keď dokážete na sebe zapracovať. Neuzatvárajte sa pred svetom, postupne všetky negatíva pominú a uvedomíte si, že všetko sa dá, keď sa chce. Nezabúdajte, že niektoré možnosti, ktoré vás čakajú, môžu byť tlmené súčasným vzťahom. Skúste zmenu v prístupe a uvidíte, koľko vecí sa obráti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 04:15