Účesy, ktoré sú pre vás najvhodnejšie podľa znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Chcete nový strih či farbu vlasov? Toto sú najlepšie účesy podľa znamenia zverokruhu

17.03.2022, 06:00
Životný štýl
Dokonalú korunu krásy vám môže určiť aj horoskop. Neveríte? Astrológia vie, aký účes podčiarkne vašu jedinečnú osobnosť. Skúste experimentovať a vyberte si štýl podľa vášho znamenia zverokruhu.

Rak

Rak je veľmi citlivé znamenie. Cení si staré spôsoby a rád odovzdáva svoje múdrosti iným. Urobí všetko pre to, aby bolo o jeho rodinu či blízkych vždy postarané. Ženy narodené v tomto znamení milujú jednoduché romantické účesy, ktoré dokážu zvýrazniť ich ženskosť. Boho štýl je pre ne ako stvorený, ale takisto by sa nemali brániť ani stredne dlhým strihom a nadčasovým účesom.

Lev

Ženy narodené v znamení Leva sú kreatívne, dobrodružné a odvážne. Bývajú energické, hrdé na svoje úspechy a pre iných sú veľkou inšpiráciou. Milujú žiť, a taký je aj ich zmysel pre štýl. Keďže sa rady predvádzajú, sú najšťastnejšie najmä s objemnou hrivou a vlnami alebo rovnými dlhými vlasmi. Takáto koruna zdôrazňuje ich dobrodružnú stránku, ktorú ostatní obdivujú.

Panna

Toto znamenie býva vtipné, očarujúce a nadčasové. Panny sú známe ako perfekcionistky, pretože všetko robia do detailu. Vždy sa snažia byť produktívne, spoľahlivé a pracovité. Ženy v tomto znamení rady sledujú všetky módne trendy, a preto sa neboja ísť ani do radikálnejších zmien. Kratší strih po ramená dokáže najviac zvýrazniť ich črty, ale skvelým môže byť aj šik krátky účes.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 16:55