Patríte aj vy medzi znamenia, ktoré majú šťastie v láske?Unsplash
StoryEditor

Máte šťastie v láske? Tieto znamenia si jednoducho vedia vybrať správneho partnera

06.03.2022, 14:00
Vzťahy
Niektorí ľudia sa skrátka narodia pod šťastnou hviezdou a vyberajú si kompatibilného partnera. Vplyv má na to aj znamenie, v ktorom ste sa narodili. Prezradíme vám, kto je v láske optimista s ideálnym postojom.

Hoci vzťahové problémy občas potrápia každú z nás, je veľký predpoklad, že mračná nad vzťahom sa rýchlo rozplynú, ak ste sa vy alebo váš partner narodili v nasledujúcich znameniach zverokruhu.

Ryby

U Rýb je romantika a láska na prvom mieste. Vzťah je to, čo v živote chcú najviac. Keď sú zamilované, prežívajú to naplno. Majú skvelé inštinkty a cítia, kto by im mohol poskytnúť šťastie. Vďaka intuitívnym schopnostiam dokážu vidieť veci do hĺbky a navyše majú aj skvelý šiesty zmysel na ľudí. Ak Ryby počúvajú svoj vnútorný hlas, majú šancu skončiť s tými najlepšími partnermi. Práve vtedy, keď intuíciu ignorujú a dávajú na rady iných, veci nemusia končiť správne a šťastne.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny majú vynikajúci vkus na partnerov a vzťahy. Nie je to však preto, že by sa so šťastím na lásku narodili. Jednoducho, Panny pracujú na svojich schopnostiach, aby si jedného dňa našli toho najsprávnejšieho partnera. Nositelia tohto znamenia sú citliví, inteligentní a snažia sa poučiť z vlastných chýb. Vždy sa pozerajú na to, čo cíti ich srdce a len málokedy ich súčasný partner vie, že vzťah spočiatku len na skúšajú. Panny sa totiž nebudú zaväzovať, pokým si nie sú isté, že ich polovička je zásahom do čierneho.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:18