Účesy, ktoré sú pre vás najvhodnejšie podľa znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Chcete nový strih či farbu vlasov? Toto sú najlepšie účesy podľa znamenia zverokruhu

17.03.2022, 06:00
Životný štýl
Dokonalú korunu krásy vám môže určiť aj horoskop. Neveríte? Astrológia vie, aký účes podčiarkne vašu jedinečnú osobnosť. Skúste experimentovať a vyberte si štýl podľa vášho znamenia zverokruhu.

Váhy

Ženy narodené v tomto znamení bývajú príjemné, romantické a vždy sa snažia udržať svoj život v rovnováhe. Symbol Váh je znázornením spravodlivosti či férovosti, a preto sú skvelými poskytovateľmi nestranných rád tým, ktorí to potrebujú. Znamenie Váhy neustále túži po novej zmene a vzrušení, čo znamená, že najideálnejšou voľbou sú pre dámy v tomto znamení sú dlhé ženské vlasy s vlnami zopnuté v objemnom cope.

Škorpión

Za najpríťažlivejšie znamenie zverokruhu sú považovaní Škorpióni, ktorí sa vyznačujú tajomnou a silnou osobnosťou. Oceňujú pravdu a k ostatným bývajú lojálni. Aj keď sú tichí, v spoločnosti sa stávajú veľmi obľúbenými. Práve účesy s ofinou sú tými, ktoré najlepšie zodpovedajú ich tajomnej osobnosti. Naopak dámy v tomto znamení môžu zaexperimentovať s výberom farby, ktorý je pre ne prakticky neobmedzený.   

Strelec

Spontánny, optimistický a kreatívny Strelec miluje svoj život a neustále objavovanie nových vecí. Je neskutočne odvážny a má potrebu rozdávať smiech všade, kam príde. Ženy narodené v tomto znamení bývajú sebavedomé, a preto sa neboja vyskúšať ani odvážnejšie strihy či farby. Rady nosia konský cop či doplnky v podobe trblietok a rôznych sponiek. Základom však pre ne je, aby vždy vyzerali skvelo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 03:34