Schudnite podľa vášho znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Nedarí sa vám schudnúť? Astrológia vás nasmeruje k vysnívanej postave

12.02.2022, 16:00
Životný štýl
Ako schudnúť a nepoľaviť? Diéty nezaberajú alebo máte zle postavený tréningový plán. Najlepší spôsob, ako začať svoju cestu k chudnutiu a zdravšiemu životnému štýlu, je zamyslieť sa nad svojou osobnosťou. A práve vaše znamenie zverokruhu vám môže pomôcť zistiť, čo vás ťahá ku dnu, či ako zostať motivované.

Váhy

Toto znamenie nemá rado, ak musí zachádzať do veľkých extrémov. Radikálne nové diétne plány alebo cvičebné trendy Váhy okamžite odradia. Najlepšie je nájsť zlatú strednú cestu. Ľudia narodení v tomto znamení majú totiž najradšej pocit rovnováhy, a to znamená, že tomu prispôsobujú aj svoje činnosti. Nemali by ste sa teda púšťať do veľkých zmien, pretože potrebujete mať pocit, že čokoľvek začnete robiť, sa zmestí do vašej každodennej rutiny. Netúžite predsa po tom, aby vás pri chudnutí sužoval stres. Musíte zostať motivované, a preto je dobré, aby ste dodržiavali plány ešte s niekým ďalším, kto vás bude sprevádzať v plnení stanoveného cieľu.

Škorpión

Pokiaľ ide o chudnutie, Škorpión je úplným opakom Váh. Ak sú Váhy znamením zverokruhu, ktoré nemá rád extrémy, Škorpión sa zas potrebuje dohnať do extrému. Pre vás je to všetko alebo nič. Milujete robiť čokoľvek intenzívne. Vhodný pre vás môže byť napríklad box či iné druhy bojového umenia. Nehľadáte však len náročný cvičebný režim či nárazové diétne plány, túžite zmeniť celý spôsob života. Toto znamenie preto nemá problém držať sa svojich cieľov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 20:56