Schudnite podľa vášho znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Nedarí sa vám schudnúť? Astrológia vás nasmeruje k vysnívanej postave

12.02.2022, 16:00
Životný štýl
Ako schudnúť a nepoľaviť? Diéty nezaberajú alebo máte zle postavený tréningový plán. Najlepší spôsob, ako začať svoju cestu k chudnutiu a zdravšiemu životnému štýlu, je zamyslieť sa nad svojou osobnosťou. A práve vaše znamenie zverokruhu vám môže pomôcť zistiť, čo vás ťahá ku dnu, či ako zostať motivované.

Baran

Pre toto znamenie je pri chudnutí najťažšie to, že keď niečo začne, má problém to dotiahnuť do úplného konca. Najlepším spôsobom, ako držať krok s cvičebnými rutinami alebo diétnymi plánmi, je využiť konkurenciu vo svoj prospech. Súťaživosť je totiž pre Barana veľmi dôležitá a je to jedna z najlepších možností, ako zostať motivované, pretože by ste to inak mohli začať flákať. Toto znamenie miluje obklopovať sa najnovšími produktami, ktoré môže použiť pri cvičení. Žiaľ, aj keď je vaša kuchyňa zrejme plná trendy mixérov, robotov či iných vychytávok, použijete ich len raz a potom zleniviete. Ženy v znamení Barana si potrebujú nájsť partnera, ktorý im môže pomôcť v cvičení a chudnutí. Tým budete viac motivované k svojim ďalším osobným pokrokom.

Býk

Vaše znamenie býva často príliš hedonistické, čo vám sťažuje pravidelné cvičenie a dodržiavanie diétnych plánov. Ak je niekto hedonistický znamená to, že nemá v obľube nič, čo mu robí bolesti a nedovoľuje jesť napríklad sladkosti či nezdravé jedlá. Navyše má Býk tendenciu byť pomalý, čo znamená, že ak nájdete cvičenie alebo diétu, ktorá je očarujúca a zaujímavá, bude sa vám oveľa jednoduchšie plniť cieľ. Môže vám pomôcť kúpa nového oblečenia, v ktorom sa budete cítiť dobre a príťažlivo. Alebo hľadajte fittness centrum, v ktorom môžete po cvičení trochu zrelaxovať. Takže telocvičňa s extra vybavením, ako je bazén, sauna, masáž či wellness, by bola pre Býka najideálnejšia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:22