Schudnite podľa vášho znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Nedarí sa vám schudnúť? Astrológia vás nasmeruje k vysnívanej postave

12.02.2022, 16:00
Životný štýl
Ako schudnúť a nepoľaviť? Diéty nezaberajú alebo máte zle postavený tréningový plán. Najlepší spôsob, ako začať svoju cestu k chudnutiu a zdravšiemu životnému štýlu, je zamyslieť sa nad svojou osobnosťou. A práve vaše znamenie zverokruhu vám môže pomôcť zistiť, čo vás ťahá ku dnu, či ako zostať motivované.

Lev

Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi spoločenskí a milujú byť v centre pozornosti. Najlepší spôsob, ako prinútiť Leva schudnúť, je zapojiť ho do nejakého kolektívneho športu, ako je futbal, basketbal a iné loptové hry. Práve tímovým športom nespálite len všetku nahromadenú energiu, ale aj kalórie. Skupinové cvičenie vám zároveň poskytne možnosť byť v strede diania či pozornosti. Lev je predsa najradšej, keď víťazí.

Panna

Pre Pannu je vlastnosť, ktorá ju robí úspešnou, aj vlastnosťou, vďaka ktorej môže zlyhať. Perfekcionizmus. Toto znamenie sa veľmi ľahko dokáže cítiť zarmútene, ak okamžite nedosiahne požadované výsledky. Väčšinou potrebujete malú pomoc alebo motiváciu, aby ste vydržali na zdravej strave a cvičení. Najlepší spôsob, ako dosiahnuť efektívne výsledky pri chudnutí, je držať sa toho, čo milujete najviac, a to je stabilita. Zbožňujete rutinu a rituály, takže sa veľmi ľahko môžete stať závislou na pohybe alebo stravovacích návykoch, ktoré si vytvoríte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 15:51