Dokážu čísla predurčiť váš osud?Pixabay
StoryEditor

Mali ste niekedy pocit, že vás niečo viaže ku konkrétnemu číslu? Vďaka numerológii odhalíte prečo

07.02.2023, 10:00
Životný štýl

Odkiaľ sa vzala sila čísel a čo pre nás znamená? Numerológia má korene v antických časoch a svojimi predpoveďami púta ľudí aj v súčasnosti.

Numerológia predstavuje rôzne druhy výpočtov, ktoré sú prepojené s naším osudom. Silný a univerzálny jazyk čísel dokáže odhaliť, ako na našu osobnosť vplýva dátum narodenia. Meno a priezvisko v sebe taktiež ukrýva vysvetlenie nášho správania v určitých momentoch.

Odkiaľ sa poznanie čísel vzalo, nie je presne známe, avšak najstaršie písomné zmienky pochádzajú z Egypta. Poznali ju však aj obyvatelia starovekého Grécka, Ríma, Číny či Japonska.

Poznanie sily čísel môžeme premeniť na mocný nástroj a predvídať, akým smerom sa bude uberať náš osud. Takisto vieme zistiť, prečo vás to „ťahá“ k určitému povolaniu a aké sú predpoklady na to, aby ste boli úspešné vo vašej práci.

Životné číslo má každý z nás, určuje cestu, po ktorej sa máme vydať, ak chceme zo seba dostať to najlepšie. Vypočítanie osudového čísla je skutočne jednoduché, stačí ak zrátate všetky čísla vášho dátumu narodenia. Príklad: 20.9.1992   2+0+9+1+9+9+2 = 32 na následne 3+2= 5. Takto pokračujete, kým vám nevyjde číslo od 1 do 11. V tomto prípade je výsledkom teda životné číslo 5.

Ak už máte svoje osudové číslo vyrátané, dočítajte sa, čo predstavuje. Čísel, ktoré majú moc nad životnou cestou, je dohromady jedenásť (od 1 do 9, vrátane 11 a 22, ktoré sa nespočítavajú). A čo znamenajú?

  1. Vodcovské sklony, vôľa uspieť, aktívnosť a tvorivosť. Občas sa môžu dostaviť problémy v hľadaní správnej cesty a pocit osamelosti.
  2. Intuitívna osobnosť, láskavá povaha. Úspech pri tímovej spolupráci, ktorý však môže nahradiť pasivita.
  3. Slovo nuda v ich slovníku chýba, pri riešení problémov sú vynaliezaví. Osobné kúzlo a vtip môže v nepríjemných situáciách nahradiť prílišná výbušnosť.
  4. Typická je vytrvalosť a fyzická zdatnosť, aj keď sa úspech môže dostaviť v neskoršom veku. Bojuje s nedostatkom sebaistoty, preto potrebuje verného partnera.
  5. Ambiciózne ciele, túžba po dobrodružstve, preto neznáša pravidlá. Dôležité je nepodliehať okamžitým rozhodnutiam.
  6. Nezištná obetavosť, silný vzťah k rodine a priateľstvám. Pozor na váhavosť, ktorá môže zahatať cestu k správnemu rozhodnutiu.
  7. Nezávislosť v partnerskom zväzku, avšak potrebuje silné priateľstvá. Ľahké dosiahnutie pesimizmu, preto je dôležité absolvovať cesty za očistením ducha.
  8. Nedostatok odvahy, risk sa však častokrát vyplatí. Je potrebné nájsť životnú rovnováhu.
  9. Vysoká mentálna odolnosť, dokáže sa popasovať s prekážkami. Ľahko sa učí, aj keď si niekedy neuvedomuje hĺbku svojej múdrosti.  

      11. Citlivá a tvorivá osoba. Na dosiahnutie cieľov je potrebná trpezlivosť a vyrovnanosť.

22.  Hľadí dopredu, osobné vzťahy sú väčšinou na druhom mieste. Občasná nesústredenosť dokáže spomaliť ciele.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:49