Schudnite podľa vášho znamenia zverokruhu.Unsplash
StoryEditor

Nedarí sa vám schudnúť? Astrológia vás nasmeruje k vysnívanej postave

12.02.2022, 16:00
Životný štýl
Ako schudnúť a nepoľaviť? Diéty nezaberajú alebo máte zle postavený tréningový plán. Najlepší spôsob, ako začať svoju cestu k chudnutiu a zdravšiemu životnému štýlu, je zamyslieť sa nad svojou osobnosťou. A práve vaše znamenie zverokruhu vám môže pomôcť zistiť, čo vás ťahá ku dnu, či ako zostať motivované.

Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení sú najradšej neustále v pohybe, a preto by vám nemalo robiť problém zostať oddaní cvičeniu. Najlepšou aktivitou pre Blížencov je beh alebo rýchla chôdza. Najradšej ste, ak sa pri takejto fyzickej aktivite môžete s niekým rozprávať. Čiže potrebujete partnera, s ktorým budete môcť chodiť cvičiť. Jednoducho, vaše znamenie nemáva veľké problémy s motiváciou a plnením svojich cieľov. 

Rak

O Rakovi je známe, že spoločne strávený čas s rodinou je to najdôležitejšie. Milujete varenie a starostlivosť o ostatných, a preto je pre vás kuchyňa miestom, kde by ste mali začať plniť svoj stanovený cieľ. V slabších chvíľach sa totiž veľmi rady utešujete jedlom, aby ste skryli svoje skutočné pocity. Aby bol Rak motivovaný schudnúť, mala by sa diéta a výživa stať rodinnou záležitosťou, kde by sa každý podieľal na dodržiavaní zdravých návykov. Rak si musí nájsť zábavu pri skúmaní a varení nových receptov či pripraviť svoje obľúbené jedlo v zdravšej variante. Ak budete mať pri sebe rodinu, ktorá vás bude podporovať, niet pochýb o tom, že budú mať vaše ciele vyššie šance na splnenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:50