Zaujmeme pozíciu v vzpore na dlaniach (pánsky klik), spevníme bruško a pritiahneme ľavú nohu k ľavému ramenu a dáme späť. Následne pritiahneme aj pravú nohu k pravému ramenu a dáme späť. Položíme kolená na zem a urobíme tricepsový kľuk (dámsky tricepsový klik).OnlineFitness.cz
StoryEditor

Štíhla do plaviek: začnite už teraz a naštartujte svoj metabolizmus

01.03.2017, 15:00
Zdravie
Autor:
idnes. cz
Aj keď vám možno príde, že je leto ešte ďaleko, nenechajte sa pomýliť. Aby ste stačili vyrysovať postavu do plaviek, musíte cvičiť aspoň tri mesiace skôr. Pozrite si video, ktoré vám v úsilí pomôže. Robte cviky, vďaka ktorým spálite kalórie a naštartujete svoj metabolizmus.

Jeden tréning, ktorým možno spevniť celé telo. To je sen všetkých, ktorí chcú mať pevné ruky, vyrysované brucho, okrúhle pozadie a štíhle nohy, píše idnes.cz.

Bohužiaľ väčšina cvikov je zameraná iba na niektoré časti tela. To však neplatí o „kombo“ cvikoch, ktoré posilnia všetky problémové partie.

Tri cviky a posilníte celé telo
"Kombo“ cviky sa radia do skupiny cvikov, ktorými možno precvičiť viac telesných partií naraz. Väčšinou ide o niekoľko cvikov, ktoré sú harmonicky skĺbené dohromady a vďaka tomu tak posilníte viac svalov naraz, "hovorí trénerka Markéta Stoklasová z Online Fitness.

Vybrala pre vás tri cviky, ktoré by ste mali zaradiť do svojho pohybového režimu a na začiatku aspoň 3x týždenne. Aby bol výsledok čo najlepší, všetky tri cviky vykonávajte po dobu 50 sekúnd s 10 sekundovou pauzou a to v troch kolách.

"Celý tréning nezaberie viac ako 10 minút, ale vďaka svojej intenzite je naozaj účinný, postupne môžete pridať ďalšie cviky alebo zvýšiť počet sérií. Kombo cviky veľmi rýchlo vytvorí skvelý základ pre pevnejšie postavu i fyzickú kondíciu. Dbajte však na správnom dýchanie a vykonávaní cvikov, "radí trénerka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 21:50