Na dokonalý relax nepotrebujete kino, skúste to aj doma.Shutterstock
StoryEditor

Vytvorte si dokonalé domáce kino! Tieto filmy sú ako stvorené na romantický večer

25.09.2024, 17:00
Vzťahy

Predstava dokonalého romantického večera, s dobrým jedlom a ešte lepším filmom nás láka asi všetkých. Len vy, vaša polovička a perfektný relax. To znie naozaj lákavo však? Mnohým párom sa však stáva, že často nevedia aký film je pre nich ten pravý. Premýšľajú príliš dlho a uberajú si tak z vzácnych minút svojho spoločného času. Tu je niekoľko odporúčaní, ktoré budete aj s vaším partnerom zaručene zbožňovať. Tieto filmy sú ideálne na romantický večer, výhradne vo dvojici!

Filmy v kinách majú asi najväčšie čaro. Avšak romantiku si môžete vytvoriť aj doma a nepotrebuje k tomu nijaké premietacie plátno. Úplne vám postačí posteľ, notebook, chutné občerstvenie a váš priateľ. Domáce kina majú dokonca niekoľko výhod! Nikoho nebude rušiť hlasným chrumkaním, film môžete kedykoľvek zastaviť a mnoho iných. Myslím, že ďalšie detaily sú všetkým jasné. A tie si práve v takýto večer môžete vychutnávať naozaj naplno.

Manželský sľub

Prvým z odporúčaní je film Manželský sľub. Hlavné úlohy v romantickom trháku stvárňuje príťažlivý Channing Tatum a nežná Rachel McAdams. Film perfektne vykresľuje skutočnú a úprimnú lásku. Hovorí o dievčati, ktoré následkom nehody stratí pamäť a nedokáže si na nič spomenúť. Vrátane svojej práce, manžela či priateľov. Jej partner je teda v náročnej úlohe. Chce ju získať naspäť a pokúsiť sa o to, aby sa do neho opätovne zamilovala. Myslíte, že sa mu to podarí? Skúste to aj s vašou láskou zistiť. Som presvedčená o tom, že práve pri tomto filme dokonale zrelaxujete. Partnerom totižto reálne nastavuje zrkadlo a ukazuje im, čo je v živote skutočne dôležité a čo nie.

Šťastie na dosah

Tento krát odporúčam aj o niečo odlišný žáner. V prípade tohto filmu ide o psychologický žáner, v ktorom si hlavnú postavu zahral obľúbený Will Smith. Príbeh hovorí o otcovi so synom, ktorých psychicky vyčerpaná matka opúšťa. Otec je nútený postarať sa o svoje dieťa, aj napriek náročnej finančnej situácií. Prechádzajú si naozaj všetkým a znášajú to najlepšie, ako dokážu. Som si istá, že práve vďaka tejto snímke si spolu s vaším partnerom uvedomíte, za čo všetko v živote môžeme byť vďační. A to sa k romantickému večeru plnom lásky môže výborne hodiť.

50 krát a stále po prvé!

Stáva sa vám, že vám partner často vyčíta, že zabúdate? Alebo že si nič nedokážete zapamätať? Ak chcete vsadiť na zábavnejšiu nôtu, tento film je pre vás ideálny. Hlavná postava, ktorú excelentne stvárňuje Drew Barrimore, sa totiž každé ráno zobúdza s tým, že si predošlý deň vôbec nepamätá. Na druhej strane je Adam Sandler, ktorému sa blondína naozaj veľmi páči. Je ochotný za ňu bojovať aj napriek neľahkej situácií. Ako to dopadne sa už nechajte prekvapiť.

ANKETA
Robievate si s partnerom domáce kino?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 17:02