Na dokonalý relax nepotrebujete kino, skúste to aj doma.Shutterstock
StoryEditor

Vytvorte si dokonalé domáce kino! Tieto filmy sú ako stvorené na romantický večer

25.09.2024, 17:00
Vzťahy

Predstava dokonalého romantického večera, s dobrým jedlom a ešte lepším filmom nás láka asi všetkých. Len vy, vaša polovička a perfektný relax. To znie naozaj lákavo však? Mnohým párom sa však stáva, že často nevedia aký film je pre nich ten pravý. Premýšľajú príliš dlho a uberajú si tak z vzácnych minút svojho spoločného času. Tu je niekoľko odporúčaní, ktoré budete aj s vaším partnerom zaručene zbožňovať. Tieto filmy sú ideálne na romantický večer, výhradne vo dvojici!

Zápisník jednej lásky

Film o tom, že láska môže pretrvať, aj napriek obrovským prekážkam. Hlavné postavy v kultovej snímke si zahrali Ryan Gosling a opäť šarmantná, Rachel McAdams. Dej príbehu nie je náročný, ale za to naozaj pútavý. Spočiatku filmu vidíme starých manželov, pričom staršia pani trpí závažnou chorobou. Má alzheimera a jej manžel jej preto číta zápisky z jej vlastného denníka. My máme možnosť príbeh zo zápisníka sledovať naživo. Dostávame sa do ich mladosti, ktorá bola plná krásnych, ale aj náročných chvíľ. A prečo práve tento film pozerať s vaším partnerom? Myslím si, že dokáže autenticky ukázať, že o lásku sa oplatí bojovať. Aj keď to nie je jednoduché, výsledky určite stoja za to!

Láska a basket

Posledným odporúčaním je film, ktorým nepochybne nadchne aj naše polovičky. Láska a basket je americká športová dráma, v ktorej sa dokonale spája šport s láskou. Fantastické herecké výkony môžeme pripísať Sanae Lathan a Omarovi Eppsovi. Snímka hovorí o dvoch mladých ľuďoch s vášňou pre rovnaký šport. Spočiatku sú mimoriadne zamilovaní, po čase sa začínajú aktivite venovať o niečo viac a ich láska čelí veľkým výzvam. Film je výnimočný tým, že okrem sentimentu zobrazuje aj náročnú realitu. Dvojica s ňou zápasí naozaj statočne. Som si istá, že práve pri tomto diele si každý z vás nájde to svoje. Či už to bude šport, láska, napätie alebo dojatie!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 17:02