Obyčajný drep posunie váš intímny život na iný level.dreamstime
StoryEditor

Vďaka jednoduchému cviku lepší sex: Neuveríte, ako zmení váš intímny život obyčajný drep

22.06.2024, 10:00
Vzťahy

Či už cvičíte rady alebo je naopak ťažké vás donútiť k nejakému pohybu, raz za čas by ste pre seba mali urobiť niečo dobré. Vďaka pravidelnému drepovaniu sa okrem lepšej kondície, ohybnosti a sexi pozadia môžete tešiť aj z intenzívnejšieho orgazmu. Neuveríte, čo všetko dokáže obyčajný drep.​

Túžite spojiť príjemné s užitočným? V tom prípade by ste každý deň mali urobiť 70 - 100 drepov. Na jednej strane sa totiž budete cítiť fyzicky lepšie, zlepšíte si náladu, vaše pozadie sa zaoblí a na druhej urobíte dobrú vec aj pre váš intímny život. Môže to znieť akokoľvek zvláštne, no vďaka obyčajnému drepu je naozaj možné posunúť sex s partnerom na iný level. Ak cvičenie veľmi neobľubujete, no láka vás predstava lepšieho sexu, pozrite sa, v čom všetkom vám pomôže pravidelné drepovanie.

Čas len pre seba

Prídete z práce, rýchlo niečo zobnete z chladničky, pustíte sa do domácich prác alebo sa staráte o deti a ich úlohy, no na čas len pre seba zabúdate. Skúste si preto každý deň zobrať pár minút času a namiesto upratovania si zacvičte drepy. Vďaka tomu budete oveľa menej v strese, vaša nálada sa zlepší a spolu s ňou aj vaše sebavedomie. Ak si nepotrpíte na zdravú stravu a do posilňovne chodiť nestíhate, drepovanie vám môže dodať potrebnú sebadôveru, vyformuje vám postavu a v posteli sa takisto budete cítiť spokojnejšie a sebavedomejšie.

Viac experimentovania v posteli

Ak začnete pravidelne cvičiť drepy, vaša celková kondícia sa zlepší, posilníte si stred tela a získate lepšiu stabilitu. Okrem toho budete omnoho viac ohybnejšie, čo ocení aj váš partner. Už nebudete musieť v posteli obmieňať tri základné polohy, ale budete mať chuť experimentovať a skúšať aj o čosi zložitejšie pozície. Vďaka nim tak posuniete intímny život na iný level.

Väčšia chuť na sex

Najčastejším problémom v dlhodobých vzťahoch je nepochybne strata chuti v sexuálnej oblasti. Či už je to kvôli zvyku, stereotypu, nahromadenému stresu alebo nevyriešeným konfliktom, bez sexu by nemala žiť ani jedna z vás. Ako teda prebudiť stratenú iskru? Začnite pravidelne cvičiť drepy, ktoré vám dodajú energiu a podporia sexuálne vzrušenie.

Intenzívnejší orgazmus

Pri drepoch neposilňujete len svaly vášho pozadia, ale aj panvového dna. Práve vďaka tomu tak  budete sex prežívať omnoho intenzívnejšie a na orgazmus už nebudete musieť dlho čakať. Po pravidelnom cvičení dokonca môžete zažiť aj mnohonásobný orgazmus a spokojnejšie tak nebudete len vy, ale aj partner.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 22:46