Takto vyzerali známe celebrity pred úpravami.archív
StoryEditor

Ceterová či Kucherenko: Neuveríte, ako vyzerali slovenské celebrity pred úpravami

13.06.2024, 10:45
Celebrity

Či už sa im nepáčil ich vzhľad alebo len potrebovali viac sebavedomia, niektoré slovenské celebrity podľahli čaru plastickej chirurgie. V mnohých prípadoch sa dokonca ich predošlý vzhľad úplne líši od toho súčasného. Pozrite sa, ako vyzerali slovenské hviezdy pred úpravami.

Niektoré ženy si zachovávajú svoj prirodzený vzhľad do konca života a aj keď sa im na sebe niečo nepáči, nikdy si neľahnú pod nôž. Existujú však aj také, ktorým plastický chirurg a rôzne estetické zákroky dopomohli k vyššiemu sebavedomiu a väčšej spokojnosti. Výnimkou nie sú ani niektoré známe slovenské celebrity, ktoré vďaka úpravám zmenili svoj vzhľad na nepoznanie. Pozrite sa, ako vyzerali pred zákrokmi.

Lela Ceterová

Playmate Lelu Ceterovú môžete poznať najmä vďaka búrlivému vzťahu so známym zápasníkom Karlosom Vémolom. Jeho úspechy v ringu však Lelu nezatienili, a to predovšetkým kvôli jej výraznému vzhľadu. V súčasnosti má za sebou nielen zväčšenie pŕs, ale aj pozadia, no v minulosti tomu tak nebolo. Stačili jej len plné pery a štíhla postava.

Júlia Švehlová

Manželka známeho rapera Majselfa, Júlia Švehlová, sa pre estetické zákroky rozhodla po tom, čo spolu s partnerom schudli niekoľko desiatok kíl. Kedysi predstavovala ich hmotnosť o čosi vyššie čísla, no dnes sa o seba starajú, cvičia, zdravo sa stravujú a sú inšpiráciou pre mnoho ďalších párov.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Majself (@majself_neptun)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 22:18