Neuveríte, koľko môžete pribrať na váhe z prehltnutia.dreamstime
StoryEditor

Zvyknete prehĺtať? Síce to partnera vzrušuje, no vy priberáte na váhe

08.06.2024, 14:00
Vzťahy

Orálne milovanie si muži užívajú najviac zo všetkého. Nielenže ich vzrušuje, keď sa na vás môžu pozerať, ale cítia sa pri ňom nadradene a dôležito. Niektorí dokonca zbožňujú prehĺtanie, ktoré ich dostáva priam do kolien. Ak to robíte aj vy, mali by ste vedieť, že vám to pridáva na váhe.

Milovanie s partnerom nielenže uvoľní napätie z tela a navodí dobrú náladu, ale môžete vďaka nemu zabudnúť na konflikty či každodenné starosti. Ak však nemáte chuť vymýšľať polohy či experimentovať v posteli, doprajete partnerovi orálny sex, ktorý poteší všetky jeho zmysly. Čo zvyknete robiť pri jeho konci? Vypľujete alebo naopak prehltnete? Ak patríte k druhej skupine, mali by ste vedieť o všetkých výhodách, ale aj nevýhodách takéhoto ukončovania orálneho sexu.

Menej stresu a lepší spánok

Mužské spermie obsahujú telu prospešné látky, ako je napríklad vitamín C, zinok, horčík alebo vápnik. Práve vďaka tomu vám môžu dodať energiu, zlepšiť pamäť a podporiť mladistvý vzhľad. Okrem toho sú schopné pôsobiť ako prírodné antidepresívum, takže si hravo poradia so stresom, úzkosťami či depresiou. Takisto netreba zabúdať na to, že zlepšujú kvalitu spánku, znižujú bolesť pri menštruácii a zvyšujú chuť na ďalšie milovanie. Samozrejme, tak ako iné druhy milovania, tak aj orálny sex a prehĺtanie mužských spermii má síce množstvo benefitov, ale aj negatívnych účinkov.

Priberanie na váhe

Podľa odborníkov si prehĺtaním môžete spôsobiť infekciu ústnej dutiny, ale aj rakovinu, herpes, alergiu alebo precitlivenosť. Možno ste to nevedeli, no mužské spermie sú schopné zvýšiť aj číslo na vašej váhe. Obsahovať totiž môžu takmer 70 kalórii a ak partner konzumuje veľa nezdravého jedla, počet sa kľudne môže zvýšiť. Dajte si preto veľký pozor na to, aby ste kvôli krátkemu potešeniu nemuseli stráviť v posilňovni o hodinu viac.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. jún 2024 16:02