Nevera zatrasie každým vzťahom.dreamstime
StoryEditor

Nevera nemusí hneď znamenať koniec vzťahu. Vysporiadať sa s ňou však bude zložité

30.11.2023, 08:00
Vzťahy

Nevera je prítomná takmer v každom druhom až treťom manželstve. Aj napriek tomu, že je to veľká zrada a naštrbenie dôvery, nemusí to pre vzťah znamenať vždy koniec. Čaká vás síce veľa práce, no zachrániť ho nie je nemožné.

Niekedy vám nevera veľa vezme, no sú aj páry, ktoré si ňou prešli a napriek tomu to dnes hodnotia ako niečo, čo ich vzťahu prospelo a posunulo ich ďalej.  

S chladnou hlavou

V momente, keď sa dozviete, že vám bol váš partner neverný, máte chuť ho vyhodiť z domu a nikdy v živote s nim neprehovoriť. Aj keď to bude veľmi ťažké, snažte sa neriešiť vzniknuté okolnosti pod vplyvom tých najsilnejších emócií. Nechajte ich odznieť. Snažte sa celú situáciu nie len prijať, ale aj pochopiť a následne riešiť s chladnou hlavou.

Výhovorky?

Niekto má jednoducho v krvi to, že okrem svojej stálej partnerky, či partnera potrebuje aj ďalšie milenky, alebo milencov. Je na vás, či takéto výhovorky budete akceptovať, alebo u vás naopak nemajú šancu. Do druhej skupiny sa radia tí, ktorým sa nevera jednoducho „stane“. Buď podľahnú počas horšieho obdobia so svojou polovičkou, alebo sa im to vymkne spod kontroly na nejakom žúre. Áno, je to nevera. Nech už boli príčiny akékoľvek, no možno by to predsa len mohla byť poľahčujúca okolnosť. Hlavne ak vidíte, že svoj čin partner ľutuje a obom vám záleží na záchrane vzťahu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:58