Nahraďte modrú pilulku týmito prírodnými alternatívami.dreamstime
StoryEditor

Vášnivý sex bez tabletiek: Toto sú najlepšie prírodné alternatívy modrej pilulky

11.11.2023, 17:00
Vzťahy

Túžite si užiť s partnerom sex bez komplikácii, akými je napríklad erektilná disfunkcia? V tom prípade by ste mali vyskúšať prírodné alternatívy, ktoré dokážu zaručiť vášnivý a dlhý sex bez problémov. Pozrite sa, čím sa dá nahradiť známa modrá pilulka.

Aj keď sú problémy s erekciou u mužov bežné, vo veľkom dokážu ovplyvniť sexuálny život a tým spôsobiť psychické či vzťahové problémy. Ak sa pre erektilnú disfunkciu trápi aj váš partner, no nechcete, aby začal užívať modré tabletky, mali by ste vyskúšať o čosi prírodnejšie a bezpečnejšie alternatívy. Pozrite sa, vďaka čomu si môžete užiť vášnivý sex aj bez chémie.

Ženšen

Tento koreň dokáže pomôcť ženám, ktoré majú silné menštruačné bolesti. Pri opačnom pohlaví je schopný zlepšiť množstvo či kvalitu spermií a vyriešiť problémy s erekciou. Vďaka tomu tak môže zaručiť aj vyššiu plodnosť a lepší výkon v posteli.

Maka peruánska

Maka je rastlina, ktorá taktiež dokáže podporiť erekciu. Okrem toho podporuje libido, posilňuje chuť na sex, lieči problémy s plodnosťou a zlepšuje pohyblivosť spermii. Po jej konzumácii bude partner plný energie a vďaka hormónom šťastia nabudený na noc plnú vášne.

Šafran

Keďže je šafran považovaný ako prírodné afrodiziakum, môže byť užitočný aj pri liečbe tohto ochorenia. Nielenže dokáže zlepšiť pevnosť intímnych partii, ale zvyšuje libido a trvanie erektilných udalostí.

Cvikla

Táto zdravá a chutná zelenina sa už v minulosti používala ako afrodiziakum. Dôvodom je najmä fakt, že je obsahuje množstvo dusičnanov, ktoré pomáhajú dosiahnuť alebo udržať erekciu. Takisto bude mať vďaka nej partner väčšiu chuť na sex a dlhšiu výdrž.

Zelený čaj

Môže to znieť akokoľvek zvláštne, no stačí šálka zeleného čaju a s vaším partnerom si užijete sex ako nikdy predtým. Nachádzajú sa v ňom totiž telu prospešné vitamíny a minerály, ktoré povzbudzujú, upokojujú a predovšetkým podporujú chuť a libido. Okrem toho podporuje potenciu a predlžuje stoporenie penisu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:26