Tieto znamenia dokážu byť najväčšími nepriateľmi.dreamstime
StoryEditor

Nezraďte ich ani neoklamte: Tieto znamenia totiž dokážu byť tými najhoršími nepriateľmi

28.11.2023, 09:00
ASTRO

Nechcete si urobiť okolo seba nepriateľov? V tom prípade si dajte pozor na tieto tri znamenia zverokruhu. Ak ich totiž oklamete, zradíte alebo zraníte, môžete sa pripraviť na peklo. Pozrite sa, kto zo zverokruhu dokáže byť tým najhorším nepriateľom.

Každá z vás túži po priateľke, ktorej sa môže zveriť s tajomstvami, túžbami alebo problémami. Ak už náhodou máte takú osobu vedľa seba, zistite, či sa nenarodila v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie totiž nemôžete nikdy zraniť, zradiť, oklamať či uraziť, pretože sa z nich rýchlo stanú vaši najväčší nepriatelia. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč. 

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú energickí, sebavedomí a dobrodružní. Rovnako tak však disponujú impulzívnou a vášnivou povahou, ktorá nemusí byť za každých okolností príjemná. Ak ich totiž niekto z blízkych zradí, oklame alebo nemá na vec rovnaký názor, dokážu sa z nich stať naozajstní nepriatelia. Dajte si preto pozor, aby ste s nimi nikdy nemuseli riešiť žiaden konflikt.

Býk

Býci sú spoľahliví, vytrvalí, ale aj tvrdohlaví a slobodomyseľní. Keďže nemajú radi zmeny a len málokedy dokážu byť spontánni, vo oblasti ľudských vzťahov je to s nimi občas ťažké. Ak ich totiž náhodou zradíte alebo im ublížite, stanú sa z nich nekompromisné osoby, ktoré neodpúšťajú ani maličkosti. Ich dôveru si tak získa späť len málokto.

Škorpión

Síce bývajú Škorpíoni skvelými priateľmi, rovnako tak vedia, ako byť tými najhoršími nepriateľmi. Dôvodom je najmä fakt, že sú tajnostkári, radi druhých kontrolujú a túžia ich mať len pre seba. Ak sa im náhodou niekto pokúsi ukradnúť priateľa, v momente odhalia svoju žiarlivostnú povahu, začnú ohovárať a robia všetko pre to, aby ste sa cítili zle.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:38