Pozrite sa, ktoré znaky tela prezradia, či je váš partner dobrý v posteli.dreamstime
StoryEditor

Tieto znaky tela vám dokážu napovedať, či je alebo nie je dobrý v posteli

29.10.2023, 15:30
Vzťahy

Začali ste s niekým randiť, no neviete, čo od neho čakať v posteli? V tom prípade by ste mali vedieť, že niekedy sa len stačí veľmi dobre pozrieť. Existuje totiž niekoľko znakov tela, ktoré vám môžu prezradiť, či váš partner je alebo nie je dobrý v posteli. Pozrite sa, o ktorých indíciách je reč.

Túžite vedieť, či muž, s ktorým posledné týždne randíte, bude v milovaní naozaj dobrý? V tom prípade si stačí všimnúť, či sa na jeho tvári nenachádzajú nižšie spomínané znaky. Tie sú totiž charakteristické pre silnú sexualitu, vášnivosť či príťažlivosť a prezrádzajú tak, že je viac než isté, že váš nový partner bude v posteli rozhodne stáť za to. Pozrite sa, ako na tom ste.

Nízke čelo

Keď muž disponuje vysokým čelom, patrí k inteligentným osobám, ktorým záleží na úspechu. Ak ma naopak nízke čelo, je emocionálny, citlivý a romantický. Predviesť svoje skúsenosti a schopnosti vie najmä v posteli, kde mu ide predovšetkým o uspokojenie svojej partnerky. Nebojí sa experimentovať, je spontánny a neuveriteľne vášnivý.

Husté obočie

Znakom silnej sexuality je takisto husté obočie. Ak ho má aj váš nový partner, môžete sa pripraviť na zmyselné milovanie. Tento typ muža pozná vaše erotogénne zóny či body na tele, ktoré vo vás vyvolajú pocit vzrušenia. Rovnako tak u nich nečakajte len pomalý sex pri sviečkach, ale aj niečo tvrdšie.  

Nie malý, ale veľký nos

Ak má váš nový partner veľký nos, pravdepodobne z neho vyžaruje ctižiadostivosť, inteligencia, charizma a odhodlanie. Muži s takýmto typom nosa vedia, čo v živote chcú a keď sa im niekto naozaj páči, urobia všetko pre to, aby boli rovnaké city aj na opačnej strane. Očakávať od nich v posteli môžete vynaliezavosť, dominanciu a vášnivosť.

Plné pery

Plné pery boli vždy znakom silnej sexuality a ak nimi disponuje aj váš nový partner, máte sa na čo tešiť. Muži s plnými perami sa vynikajúco bozkávajú a v posteli sa s nimi žiadna žena nebude nudiť. Keďže milujú sex ako taký, neboja sa ho dopriať kdekoľvek, neustále skúšajú nové polohy či hračky a záleží im na vzájomnom uspokojení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:44