Tieto veci nám na mužoch prídu najpríťažlivejšie.dreamstime
StoryEditor

Viete, čo je pre ženy na mužoch najviac príťažlivejšie? Nie sú to tehličky na bruchu ani peniaze

23.10.2023, 17:00
Vzťahy

Čo považujete na mužoch za príťažlivé? Síce má každá z vás iné preferencie a predstavy o dokonalom partnerovi, existuje niekoľko vecí, o ktorých si väčšina žien myslí, že sú na opačnom pohlaví najviac sexi. Pozrite sa, čo si pri výbere všímame na mužoch najviac.

Každá z nás hľadá na svojom budúcom partnerovi niečo iné. Pre niektoré je to dokonalý vzhľad či ekonomické zázemie, pre iné naopak výdrž v posteli alebo vernosť. Tak či onak, existuje niekoľko vecí, na ktorých by sme sa zhodli takmer všetky. Pozrite sa, čo je pre nás ženy na mužoch najviac príťažlivé a sexi.

Bad boy

Môžete si hovoriť, čo chcete, no v hĺbky duše túži každá z vás po „zlom chlapcovi“. Máloktorá chce totiž život bez vzrušenia alebo dávky adrenalínu. Obyčajný a kľudný život vám jednoducho nie je príťažlivý.

Hlboký hlas

Predstavte si, že sa ocitnete na rande s dokonale upraveným a oblečeným mužom, ktorého by ste si vedeli predstaviť po svojom boku, no keď zrazu prehovorí tenkým a jemným hlasom, váš názor sa okamžite zmení. Dôvodom je najmä fakt, že pre veľké množstvo žien je príťažlivý najmä hlboký a podmanivý hlas.

Vzťah k vareniu

Keďže žijeme v modernej dobe, v ktorej nie každá žena chce byť žienkou domácou, je pre vás príťažlivé, keď sa o poriadok či varenie vie postarať aj muž. Veď predsa, raz za čas si vymeniť role vôbec nie je zlé a predovšetkým je to sexi.

Dlhšie prsty a široké ramená

Ženy priťahujú na mužoch širšie ramená, ktorá sú dôkazom mužnosti či plodnosti a  evokujú pocit bezpečia. Okrem toho sa mnohé z vás zvyknú pozerať aj na ruky či dĺžku prstov, ktorá je základným atribútom príťažlivosti.

Príťažlivý pohľad

Aj keď si poviete, že sa pozeráte najmä na osobnosť, prvotný kontakt začína vždy pohľadom z očí do očí. Iba ten vám totiž môže nepovedať, či by ste sa chceli s danou osobou spoznať aj bližšie. No pozor, nie je pre nás dôležitá farba, ale iskra, ktorá z očí vyžaruje.  

Musí vám voňať

Nie len tak pre nič, za nič sa hovorí, že si s partnerom musíte voňať. Ak by vám totiž muž nevoňal, pravdepodobne by ste mu nedali šancu na druhé rande.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:26