Toto ste o mužskom penise rozhodne nevedeli.dreamstime
StoryEditor

Obezita a ochlpenie ho zmenšuje: Zaujímavosti, ktoré ste o penise nevedeli

14.06.2023, 17:00
Vzťahy

Môžete byť s partnerom akokoľvek dlho, no je viac než možné, že o jeho penise neviete všetko. Tento orgán totiž skrýva omnoho viac. Každá z vás vie, ako vyzerá a aká je jeho funkcia, no viete, že ho ochlpenie a obezita môže zmenšiť? Ak nie, pokračujte nižšie a o penise sa dozviete aj ďalšie zaujímavosti.

Penis nie je len orgán, ale aj zdroj ženského potešenia a časť ľudského tela, o ktorej sa príliš otvorene nehovorí. Môžete ho vidieť každý deň či poznať jeho funkciu, no stále nebudete vedieť všetko. Mužský penis v sebe totiž ukrýva množstvo zaujímavostí, o ktorých ste rozhodne ešte nepočuli.

Nie je to sval

Mysleli ste si, že penis je sval? Boli ste na omyle. Penis je totiž druh huby, ktorá sa v dvoch komorách napĺňa krvou, keď sa muž sexuálne vzruší. Napokon sa penis napučí a stuhne, vďaka čomu s ním v stoporenom stave nemôžete hýbať. Keď erekcia ustane, tepny sa v komorách zúžia a krv z penisu odíde.

Môže sa zlomiť či vykĺbiť

Síce penis nemá žiadny kosti, existujú prípady, pri ktorých došlo k jeho vykĺbeniu či dokonca zlomeniu. Jedná sa o veľké zranenie, pri ktorom muž cíti neuveriteľnú bolesť a množstvo ďalších nepríjemností. Jednoducho, nie je to žiadna sranda. Zlomený penis sa totiž dá vyriešiť len chirurgickou operáciou.

Obezita ho zmenšuje

Vedeli ste, že penis nie je možné len zväčšiť, ale aj zmenšiť? Muži na to dokonca nepotrebujú ani operáciu. Penis sa totiž môže zmenšiť až o tri centimetre, a to len kvôli nadváhe či obezite. Práve z tohto dôvodu by si opačné pohlavie malo dať veľký pozor na svoju životosprávu.

Ochlpenie ho dokáže skrátiť

Ochlpenie na intímnych partiách bolo kedysi úplne normálne, no dnes je tomu inak. Tam dole sa neholia len ženy, ale aj muži a robia dobre. Veľké ochlpenie totiž môže penis opticky zmenšiť až o päť centimetrov. Ak sa váš partner medzi nohami náhodou neholí, navrhnite mu, aby urobil zmenu, vďaka ktorej bude ihneď obdarenejší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:22