Tieto veci nerobte. Pre mužov nie sú príťažlivé.dreamstime
StoryEditor

Tieto veci kazia ženskú príťažlivosť: Dajte si na ne veľký pozor

19.10.2023, 17:00
Vzťahy

Či už sa snažíte získať alebo si udržať partnera, mali by ste vedieť, že dokonalý vzhľad nie je všetko. Existuje totiž niekoľko vecí, ktoré dokážu úplne skaziť vašu príťažlivosť. Aby ste boli pre svoju polovičku naďalej atraktívne, snažte sa vyhnúť týmto typom správania.

Ženská príťažlivosť nesúvisí len so správne zvoleným outfitom, dokonalým mejkapom či štíhlou postavou, ale aj správaním. Môžete totiž vyzerať akokoľvek skvele, no ak sa partnerovi nepáči niečo na vašom správaní, môže byť ťažké vybudovať si dlhodobý vzťah. Našťastie, my sme tu na to, aby sme vám pomohli a dopredu vás upozornili na veci, ktoré doslovne dokáže zabiť vašu príťažlivosť. Pozrite sa, čomu by ste sa mali vyhnúť.

Prílišná negativita

Mať občas zlú náladu je úplne normálne, no ak sa neustále pozeráte na veci pesimisticky, nečudujte sa, že sa partnerovi nepáčite. Byť negatívna totiž vôbec nie je sexi. Ak si teda túžite udržať svojho partnera, skúste začať myslieť viac pozitívnejšie, usmievajte sa a prestaňte sa sťažovať.

Bez zmyslu pre humor

Smiech je k životu veľmi potrebný. Okrem toho, že vám môže zlepšiť deň a vytvoriť príjemnú atmosféru, je vynikajúcim pomocníkom pri randení s akýmkoľvek mužom. Ak si však z ničoho neviete urobiť srandu ani sa schuti zasmiať, mali by ste vedieť, že mužov nebudete veľmi priťahovať.  

Neustále na telefóne

Síce žijeme v dobe, kedy mobilný telefón potrebujeme takmer v každej situácii, no neznamená to, že na ňom musíte tráviť celé dni. Žiadny muž vám totiž nedá šancu na druhé rande, ak sa budete počas večere pozerať na displej, lajkovať fotografie alebo si písať s najlepšou kamarátkou. Skúste ho preto aspoň na chvíľu odložiť a užívajte si prítomný okamih. Iba tak totiž môžete zapôsobiť.

Lenivosť

Poznáte nejakého muža, ktorý by túžil po lenivej žene? Ani my nie. Samozrejme, občasná lenivosť je v poriadku, no ak patrí k vašim najsilnejším vlastnostiam, nemáte čo ponúknuť svojmu budúcemu a zbytočne tak ničíte svoju príťažlivosť.   

Nezdravé návyky

Máte nejaký nezdravý návyk? Dajte si na to pozor. Kvôli nemu si totiž partnera môžete odplašiť. Dôvodom je najmä fakt, že muži túžia po žene, ktorá sa o seba stará, žije zdravo, nefajčí a pije len príležitostne.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:20