Ultrarýchly sex musíte vyskúšať.dreamstime
StoryEditor

Sex kratší než rýchlovka: Ak túžite po okamžitom vyvrcholení, rozhodne ho vyskúšajte

11.08.2023, 19:00
Vzťahy

Ak sa náhodou stane, že nebudete mať s partnerom čas na dlhé a romantické milovanie, môžete vyskúšať ultrarýchly sex. Ten je dokonca kratší ako rýchlovka, takže vďaka nemu môžete dosiahnuť uspokojenie za krátku chvíľu. Odhaľte spolu s nami jeho čaro.

Sex bez predohry väčšinou trvá v priemere od 10 do 15 minút. Nechceli by ste tento čas ešte o čosi skrátiť? Verte, že to stojí za to. Ultrarýchly sex ponúka neuveriteľnú vášeň, sexuálnu túžbu a predovšetkým okamžité uspokojenie. Nielenže vám môže pomôcť vo chvíľach, kedy nemáte s partnerom čas na dlhé milovanie, ale môže byť aj jeho predjedlom. Pozrite sa, v čom spočíva.  

Kedykoľvek a kdekoľvek

Je normálne, že nie vždy máte chuť na maznanie sa a šepkanie do ucha len preto, aby ste sa s partnerom naladili na sex. Či už za to môže únava alebo pracovné povinnosti, mali by ste vedieť, že milovanie v takýchto chvíľach nemusíte vynechávať. Pomôcť vám môže takzvané zrýchlené milovanie, ktoré s kľudom môže trvať len minútu. Najlepšie na ňom je, že ho môžete vykonávať kedykoľvek, kdekoľvek a za akýchkoľvek okolností. Ak vás to zaujalo, poďme sa pozrieť na to, ako dosiahnuť vrchol za tak krátky čas.

Pripravte sa na zvierací sex

Pri ultrarýchlom sexe je dôležité, aby ste obaja v danej chvíli vedeli, čo sa chystá. Práve z tohto dôvodu si oblečte šaty alebo sukňu, po ktorú sa dá veľmi ľahko dostať. Ak ste o tom náhodou partnerovi nepovedali, skúste sa ho dotknúť na intímnych partiách, pozrite sa mu do očí a počkajte chvíľu na jeho reakciu. Ak budete vidieť, že sa zvýšila jeho chuť na milostné hrátky, nakloňte sa cez stôl, operadlo sedačky alebo sa oprite rukami o stenu a vyšpúľte naňho svoje pozadie. Napokon očakávajte vniknutie a rýchly, no zvierací sex, ktorý môžete považovať za akési predjedlo pred dlhým romantickým milovaním, ku ktorému sa s partnerom dostanete až neskôr.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 15:01