Prestaňte sa v posteli hanbite a odviažte sa.dreamstime
StoryEditor

Prestaňte sa báť a odviažte sa: Hanby v posteli sa zbavíte niekoľkými jednoduchými spôsobmi

29.07.2023, 09:00
Vzťahy

Hanblivosť nie je dobrá v bežnom a ani sexuálnom živote. Ak sa nechcete s partnerom milovať pri zhasnutom svetle a pod paplónom, mali by ste sa naučiť zvládať strach a hanbu. Verte, že ak sa zbavíte tejto vlastnosti, zažijete sex, o akom sa vám ani nesnívalo.

Kvôli ostychu v posteli si nikdy nemôžete naplno užiť milovanie s partnerom. Či už je to kvôli nedokonalostiam, vlastnej nespokojnosti alebo nedostatku skúseností. Ak aj vás trápi tento problém, mali by ste si uvedomiť, že všetko je len o vašom psychickom nastavení. Skúste si preto predstaviť, že ste sexuálne dračice, po ktorých v sexe túži každý jeden muž. Napokon si osvojte tieto rady a konečne sa prestaňte báť samých seba.

Milujte sa také, aké ste

Najčastejším problémom ostychu žien v posteli sú komplexy. Bojíte sa aj vy strii, celulitídy či pár kíl navyše? Prestaňte s tým. Váš partner vás predsa miluje také, aké ste, a preto by ste sa nemali zaoberať takýmito vecami. Začnite k sebe pristupovať s úctou a rešpektom. Vážte si svoje telo a prijmite ho také, aké je. Ak sa naučíte milovať každú jedno nedokonalosť, už nikdy sa nebudete hanbiť vyzliecť pred partnerom či vyskúšať polohu, pri ktorej sa môžu odhaliť faldíky.

Každý robí chyby

Bojíte sa, že vášho partnera neuspokojíte alebo vás bude považovať za neschopnú? Uvedomte si, že každý robí chyby a ak náhodou v posteli skúšate niečo po prvýkrát, nehanbite sa a dajte do toho všetko. Ak vám to náhodou aj nevyjde, verte, že váš partner si bude vážiť, že ste to aspoň vyskúšali. Zároveň vás môže takýto neúspech motivovať k tomu, aby ste to skúsili znova a ukázali tak dračicu, ktorú v sebe ukrývate.

Choďte na to pomaly

Ak sa chcete prestať hanbiť, nemusíte sa s partnerom okamžite milovať na verejnosti či skúšať krkolomné sexuálne polohy. Práve naopak sa snažte na to ísť pomaly. Aby ste v sebe prebudili príťažlivú a sexi dračicu, môžete začať s posielaním erotických fotografii partnerovi do práce. Postupne sa môžete odvážiť k smskám a napokon milovaniu. Aj pri milovaní sa to snažte nepreháňať. Pre začiatok si zaobstarajte sexi prádlo, v ktorom sa cítite komfortne, ale aj zvodne. Pred zrkadlom si môžete nacvičiť nejaké pózy, mimiku či slová, ktoré budete partnerovi hovoriť, aby ste ho nabudili. Vďaka takýmto drobnostiam sa nažhavíte aj vy samy, odviažete sa a budete myslieť len na to, ako všemožne sa chcete so svojim partnerom milovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:24